Περίπατος για Απόλλωνα (video)

Εύκολο απόγευμα πέρασε ο Απόλλωνας που δεν συνάντησε πολλές δυσκολίες για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αγίας Νάπας, την οποία κέρδισε με 4-0.
 
Οι «γαλάζιοι» της Λεμεσού με σκόρερ τους Στογιάνοβιτς (δις ), Μαγκλίτσα και Αγγελή πέτυχαν την όγδοη εντός έδρας επιτυχία τους στο πρωτάθλημα και με 40 βαθμούς ανέβηκαν στην τέταρτη θέση μειώνοντας στους πέντε τη διαφορά από την τρίτη Ανόρθωση.
 
Καθάρισε νωρίς
Πέδρο, Βασιλείου και Στογιάνοβιτς συνεργάστηκαν άψογα και ο Σέρβος μέσος πλάσαρε εύστοχα τον Πρίντιγκαρ ΣΤΟ 19' και έβαλε σε θέση οδηγού τον Απόλλωνα. 

Το γρήγορο γκολ έλυσε τα πόδια των παικτών του Εμάνουελ και στο 32’ οι κυανόλευκοι διπλασίασαν τα τέρματά τους, με σκόρερ τον Μαγκλίτσα ο οποίος δέχθηκε ωραία κάθετη πάσα από τον Ελίσιο και πλάσαρε ιδανικά. 

 
Στους ίδιους ρυθμούς συνεχίστηκε το παιχνίδι στην επανάληψη, με τον Απόλλωνα να φθάνει στο 3-0 στο 62’ με τον Στογιάνοβιτς, που δέχθηκε ωραία πάσα του Πέδρο. 

Το τελικό 4-0 έγινε με κεφαλιά του Αγγελή στο 73΄ και πάλι από σέντρα του Πέδρο, με τον Κύπριο στόπερ να πανηγυρίζει το πρώτο φετινό του τέρμα. Με μόλις δύο ξένους, τους Πριντιγκάρ και Κριούκοφ παρατάχθηκε η Αγία Νάπα που δείχνει να πετάει λευκή πετσέτα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. 
 

 

ΠΕΔΡΟ ΕΜΑΝΟΥΕΛ: «Σήμερα ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι, γιατί οι παίκτες έδειξαν στο γήπεδο τον σεβασμό τους προς τον αντίπαλο. Σεβόμενοι τον αντίπαλο, σεβόμαστε και τον εαυτό μας. Κάναμε ό,τι έπρεπε να κάνουμε, σκοράραμε τέσσερα γκολ χωρίς να δεχτούμε και ήταν σημαντικό ότι ανακτήσαμε αυτοπεποίθηση. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και αυτούς της Αγίας Νάπας. Οι τρεις βαθμοί είναι σημαντικοί. Ευχαριστώ τον κόσμο». - 

Απόλλων (Πέδρο Εμανουέλ): Βάλε, Ζ. Πέδρο, Αγγελή, Σιμόες, Ελίσιο (46' Μέζγκα), Ντα Σίλβα (81' Γουίλερ), Κυριάκου, Σλάβτσεφ (68' Πίττας), Βασιλείου, Στογιάνοβιτς, Μαγκλίτσα.
Αγία Νάπα (Αντώνης Μέρτακκας): Πριντιγκάρ, Λ. Μέρτακκας, Αντωνίου (55' Σ. Κίττος), Κριούκοφ, Λοϊζίδης (Α. Μουλαζίμης), Μάρκου, Λαμπρόπουλος, Κατσής, Κατσιατής, Μαχάττος (78' Σλόι), Ανδρέου

 

 

Δειτε Επισης

Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»