«Αιμορραγεί» η Ανόρθωση που έμεινε στο γύρο του θριάμβου

Η Ανόρθωση «αιμορραγεί» αγωνιστικά και όσο ο Αντρέ Πάους και οι παίκτες του παίζουν «ρουλέτα» κάθε βδομάδα στο γήπεδο τα φαινόμενα επικών ανατροπών και απρόσμενων αποτυχιών από βδομάδα σε βδομάδα θα επαναλαμβάνονται.
 
Την προηγούμενη βδομάδα για 60 λεπτά η ομάδα της Αμμοχώστου ήταν κάκιστη κόντρα στον Απόλλωνα, όμως παρά το γεγονός πως αγωνιζόταν με δέκα ποδοσφαιριστές και έχανε 2-0 πέτυχε κάτι το εξωπραγματικό. 
 
Η αλήθεια όμως είναι ότι η εικόνα της «Κυρίας» ήταν προβληματική. Για άλλο ένα παιχνίδι δεν μπόρεσε να κυκλοφορήσει σωστά την μπάλα. Για άλλο ένα παιχνίδι οι κάθετες πάσες του αντιπάλου τρυπούσαν την άμυνά της. Για άλλο ένα παιχνίδι ο Κόπριβετς χρειάστηκε να σώσει πολλούς κινδύνους και για άλλο ένα παιχνίδι ο Μαρτίνες χρειάστηκε να πάρει την ομάδα στις πλάτες του.
 
Έξι μέρες αργότερα η Ανόρθωση παρουσίασε τα ίδια συμπτώματα και έχασε πολύ εύκολα από τον Ερμή, ο οποίος εξελίσσεται σε δήμιο των γενεθλίων της. Ο Αντρέ Πάους επιβάλλεται ν’ αναθεωρήσει κάποιες από τις απόψεις του για τον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα του, ώστε να την κάνει πιο συμπαγές ανασταλτικά και λιγότερο εξαρτημένη από τον Μαρτίνες επιθετικά.
 
Το «πείραμα» με τον Μαρτίνες στα άκρα ήταν αποτυχημένη συνταγή και κακώς χρησιμοποιήθηκε ξανά. Ο Κάλβο κακώς έπαιξε αριστερά, αφού δεν έχει την ικανότητα να συγκλίνει προς τα μέσα και να σουτάρει, ενώ ο Αβραάμ έμεινε αδικαιολόγητα στον πάγκο και θα ήταν πιο χρήσιμος απ’ ότι ο ανέτοιμος Γκονσάλβες.
 
Μετά Χριστόν προφήτες; Ενδεχομένως και ναι! Εντούτοις δεν μπορείς να παίζεις πάντα με τη φωτιά. Στο τέλος θα καείς. Η Ανόρθωση έχει την ποιότητα για να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον τίτλο. Για να το κάνει πρέπει όμως ν’ αλλάξει αγωνιστική ταυτότητα.
 
Υ.Γ. Οι θριαμβολογίες μετά από μια μεγάλη νίκη και οι αυτοκαταστροφικές τάσεις μετά από μια αποτυχία πρέπει να σταματήσουν. Ο γύρος του θριάμβου μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα ήταν υπερβολικός και αποπροσανατόλισε. Αρνητικό αντίκτυπο θα έχει και η όποια προσπάθεια εκμηδενισμού των πάντων μετά την ήττα από τον Ερμή. 
 
 
 

Δειτε Επισης

Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»