Οι «ωραίοι» νέοι και ο «ΑΠΟΕΛίστας» Τιμούρ

Από το -7 στην κορυφή της βαθμολογίας ο ΑΠΟΕΛ σε διάστημα τριών εβδομάδων. Η αντεπίθεση των «γαλαζοκιτρίνων» συνεχίζεται και η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια απέκτησε τεράστια δυναμική στην προσπάθεια της για κατάκτηση του τέταρτου συνεχόμενου πρωταθλήματος.
 
Με πρωταγωνιστές τους νεοαποκτηθέντες Γιαννιώτα και Μιλάνοφ ο ΑΠΟΕΛ διέλυσε με εξάρα τη Νέα Σαλαμίνα. Ο Ελλαδίτης ακραίος επιθετικός πρόσθεσε ταχύτητα και ποιότητα στο αγωνιστικό προφίλ των «γαλαζοκιτρίνων», ενώ ο Βούλγαρος μπακ παιχνίδι με παιχνίδι παρουσιάζεται καλύτερος και έδειξε με το καλημέρα ότι πρόκειται για ένα σταθερό αμυντικά ποδοσφαιριστή με «φαρμακερή» σέντρα και γερά πνευμόνια. Το επιβεβαίωσε άλλωστε στο πρώτο γκολ του ΑΠΟΕΛ όταν διένυσε ολόκληρο το γήπεδο και από την αριστερή πλευρά της άμυνας βρέθηκε στη δεξιά πλευρά της επίθεσης και σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Σωτηρίου.
 
Ο Μερκής εγκλιματίστηκε άμεσα στον «Αρχάγγελο» και δίνει επιπλέον επιλογή στην τεχνική ηγεσία για τα μετόπισθεν, ενώ στα θετικά καταγράφεται η παρουσία του Βάντερ, ο οποίος μπήκε στο γήπεδο ως αλλαγή με το σκορ στο 2-1 και βοήθησε σημαντικά στο να έρθει η ευρεία νίκη για τον ΑΠΟΕΛ.
 
Οι «γαλαζοκίτρινοι» πάτησαν γκάζι με τις προσθήκες του Ιανουαρίου και πλέον αυτό που θα καθορίσει το μέλλον τους είναι τα ντέρμπι που ακολουθούν, καθώς θυμίζουμε ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν κατάφερε να κερδίσει, μέχρι στιγμής, κανένα αγώνα απέναντι σε ομάδα της πρώτης πεντάδας.
 
Μίλησε ως ΑΠΟΕΛίστας
Για πρώτη φορά από τη μέρα που φόρεσε τις φόρμες του ΑΠΟΕΛ ο Τιμούρ Κετσπάγια μίλησε για τον κόσμο της ομάδας. Προηγήθηκαν πολλά, όπως τα ντροπιαστικά γεγονότα στην Τρίπολη, η διαμάχη με τη διοίκηση), εντούτοις ο Γεωργιανός προπονητής ποτέ δεν έκανε αναφορά στον κόσμο της ομάδας.
 
Μετά την επιβλητική νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ βρήκε την ευκαιρία και έστειλε το δικό του μήνυμα: «Πιστεύω πως φταίμε εμείς που τρωγόμαστε μεταξύ μας και παίζουμε σε ένα άδειο γήπεδο. Μια ομάδα όπως είναι το ΑΠΟΕΛ, που έχει τον περισσότερο κόσμο στην Κύπρο και να έχει άδειο γήπεδο και να γίνεται αυτό που γίνεται».
 
  
 

Δειτε Επισης

Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»