Ομόνοια: Με Γκουλόν στο κύπελλο

Με τον Έρολτν Γκουλόν να επιστρέφει στην αποστολή της Ομόνοιας ενόψει Εθνικού, γεγονός που δείχνει ότι υπολογίζεται από τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι κυπέλλου της Τετάρτης με την ομάδα της Άχνας στο ΓΣΠ.
 
Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση: 
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα κυπέλλου με τον Εθνικό Άχνας, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2016, στο στάδιο ΓΣΠ και θα ξεκινήσει στις 16:00, στα πλαίσια της β΄ φάσης του κυπέλλου.
Η αποστολή της ομάδας μας αποτελείται από τους: Κωνσταντίνος Παναγή, Αντώνη Γιωργαλλίδη, Λαουρέντιου Μπρανέσκου, Έλντερ Καμπράλ, Καρίμ Χαφέζ, Ιβάν Ρούνιε, Ρομαρίκ. Αναστάσιο Καντούτση, Ερόλντ Γκουλόν, Ρενάτο Μαργκάσα, Γιώργο Οικονομίδη, Γεράσιμο Φυλακτού, Λουσιάνο Μπεμπέ, Νούνο Ασίς, Ζίγκι Μπαντιμπάνγκα, Κριστοβάο Ράμος, Βίνσεντ Εζέ, Άντραζ Κιρμ, Αντρέ Σκέμπρι, Ονησίφορο Ρουσιά και Κίλιαν Σέρινταν.
Εκτός αποστολής έμεινε ο Μάριος Δημητρίου, ο οποίος ακολουθεί θεραπευτική αγωγή καθώς εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις από κτύπημα που είχε στον αγώνα με την Ανόρθωση.
 
 
 

Δειτε Επισης

Στο τμήμα σκάουτινγκ της ΑΕΛ ο Νικόλας Εγγλέζου-Επικεφαλής ο Γιάννης Θεοδώρου
Επίσημα με το τριφύλλι στο στήθος ο Χατζηγιοβάνης-Η διάρκεια του συμβολαίου του
Αυτός είναι ο νέος σταθμός του Ντομένικο Μεσίνα
Στο στόχαστρο της Πάφου ο Γιούρι Μεδέιρος-Αναφορές για συμφωνία σε ισραηλινά μέσα
Επίσημα Απολλωνίστας ο Ανδρέας Σιήκκης
Καταρχήν συμφωνία της ΑΕΚ με τον Τζόρτζε Ιβάνοβιτς
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Αλέχο στον ΑΠΟΕΛ η Κάντιθ
Πάφος, ΑΕΚ, Άρης και Ομόνοια φουλάρουν ενόψει ευρωπαϊκών αγώνων-Αναλυτικά το πρόγραμμα
Χ. Λοΐζίδης: Eνίσχυση των Κύπριων διαιτητών και προσέλκυση νέων στο χώρο
Στέλνουν τον Χατζηγιοβάνη στην Ομόνοια