Πούτσε: «Είμαι ευχαριστημένος με την προσπάθεια»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες της Ανόρθωσης στο παιχνίδι με την ΑΕΛ δήλωσε ο τεχνικός της «Κυρίας», Αντόνιο Πούτσε, ο οποίος εξέφρασε την άποψη πως η ομάδα του είναι στο σωστό δρόμο.
 
Ο Ισπανός προπονητής δήλωσε ότι πιστεύει στις δυνατότητες των παικτών του και τις δικές του και εξέφρασε την άποψη πως σύντομα θα έρθουν τα θετικά αποτελέσματα.
 
 
Οι δηλώσεις του Αντόνιο Πούτσε
«Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι. Παίξαμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο σε σχέση με το πρώτο. Παίζαμε εναντίον μιας δυνατής ομάδας που έχει λύσεις σε όλες τις γραμμές. Προσπαθήσαμε στο δεύτερο μέρος να βάλουμε κάποιο γκολ αλλά δεν βγήκε. Παίξαμε καλά στην άμυνα, ήμασταν πολύ οργανωμένοι. Η ΑΕΛ δεν έφτιαξε πολλές ευκαιρίες. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά.
 
Δεν είμαι ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα. Δεν είμαστε όμως σε εύκολη κατάσταση. Έχουμε τραυματίες και απουσίες σε σημαντικές θέσεις. Θεωρώ ότι είμαστε στο σωστό δρόμο. Οι παίκτες μου παλεύουν στις προπονήσεις καθημερινά. Πιστεύω στους παίκτες μου, πιστεύω σε μένα, στο τεχνικό τιμ. Θα έρθουν και τα αποτελέσματα».
 
Γιατί απέσυρε τον Ράγιος: «Γνωρίζω πολύ καλά και τον Ράγιος και τον Αϊράμ και τον Κολούνγκα. Τους έχω παρακολουθήσει προσεκτικά και γνωρίζω που μπορούν να παίξουν καλύτερα. Ο Ράγιος ένιωσε κούραση και γι’ αυτό τον αντικατέστησα. Όσον αφορά τη θέση που επιλέγω να τον βάζω, αυτή είναι που έκανε τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας του. Δηλαδή ως ακραίος επιθετικός που συγκλίνει προς το κέντρο.»
 
 

Δειτε Επισης

Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»