Εμάνουελ Vs Κάρβερ: «Ο θάνατος σου, η ζωή μου»

Παιχνίδι τεράστιας σημασίας από κάθε οπτική που θα κρίνει πολλά αναμένεται να διεξαχθεί την Κυριακή (2/10) στο Τσίρειο Στάδιο μεταξύ Απόλλωνα και Ομόνοιας. Οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες εν μέσω προβληματισμού, ελέω των κακών εμφανίσεων αλλά και της μη αναμενόμενης διαχείρισης από τους ίδιους τους τεχνικούς.
 
Πέδρο Εμάνουελ Vs Τζον Κάρβερ
 
Πέραν από το αγωνιστικό κομμάτι, στραμμένη η προσοχή όλων θα είναι και στους πάγκους των ομάδων με τους δύο τεχνικούς να είναι υπό αμφισβήτηση το τελευταίο διάστημα, με τις καρέκλες τους να «τρεμοπαίζουν» για την παραμονή τους στις ομάδες.
 
Ο τεχνικός του Απόλλωνα, Πέδρο Εμάνουελ, καλείται να ανατρέψει τα μέχρι στιγμής δεδομένα και να δώσει στην ομάδα του το πολυπόθητο τρίποντο που το αναζητεί από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου στο Τσίρειο. Αφενός, η στήριξη στον τεχνικό των «γαλάζιων» της Λεμεσού και ότι δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσης του, όπως τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Φανούριος Κωνσταντίνου, είναι δεδομένη, αφετέρου όμως η άποψη του φίλαθλου κόσμου είναι διαφορετική.
 
Αναμφισβήτητα δεν μπορεί να παραβλέπεται και η περσινή πορεία του Πέδρο Εμάνουελ  στο πάγκο του Απόλλωνα, που η στήριξη στον τεχνικό εκ μέρους της διοίκησης, έφερε εν τέλει το τρόπαιο του κυπέλλου στο Κολόσσι.
 
Στην αντίπερα όχθη, κρίσιμο είναι το κάθε παιχνίδι πλέον για τον τεχνικό των «πρασίνων», Τζον Κάρβερ. Ο Άγγλος προπονητής, βρίσκεται εδώ και καιρό με την πλάτη στον τοίχο με τα πυρά στραμμένα προς τα πάνω του. Οι αλλεπάλληλες τακτικές συνεδρίες του Διοικητικού Συμβουλίου, κατέληξαν στο συμπέρασμα πως μόνο ο χρόνος θα δείξει την ποιότητα της ομάδας, και η παρούσα εικόνα χρίζει υπομονής και στήριξης στον προπονητή. Το ντέρμπι που ακολουθεί, είναι κομβικό για τον πάγκο της Ομόνοιας, αφού ο κόσμος δεν ανέχεται πλέον την λανθασμένη διαχείριση της ομάδας με την απόδοσή της να βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα.
 
Γίνεται αντιληπτό πως η κρισιμότητα του ντέρμπι φέρνει πονοκέφαλο στους δύο τεχνικούς, αφού η οποιαδήποτε βαθμολογική απώλεια, ίσως τους στοιχίσει και την θέση τους στον πάγκο.
 

Δειτε Επισης

Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»