Τσουκαλάς και ʼκης: «Ο ΑΠΟΕΛ είναι μικρή ομάδα. Πήγαινε να φτιάξεις σιεφταλιά κοπελιά μου» (video)

Προβληματισμένοι με την εικόνα που παρουσιάζει ο Ολυμπιακός ήταν οι γνωστοί οπαδοί των «ερυθρολεύκων, Τάκης Τσουκαλάς και Άκης Βαρδαλάκης στην εκπομπή «Άντε Γειά», που ακολούθησε του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ.
 
Αν και ο περισσότερος χρόνος της εκπομπής αναλώθηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ την Κυριακή (2/10), η κουβέντα πήγε στο ματς με τον Ολυμπιακό όταν έκανε τηλεφωνική παρέμβαση Κύπρια οπαδός του ΑΠΟΕΛ.
 
 
Αφού η φίλη των «γαλαζοκιτρίνων» παραδέχθηκε πως ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και θα μπορούσε να κερδίσει τον αγώνα, εξέφρασε την αντίθεσή της στον χαρακτηρισμό «μικρή ομάδα» που έδωσε ο Άκης Βαρδαλάκης στον ΑΠΟΕΛ.
 
Τότε οι δύο οπαδοί του Ολυμπιακού αντέδρασαν και χαρακτήρισαν ξανά μικρή ομάδα τον ΑΠΟΕΛ που έπαιξε μόνο άμυνα και οι παίκτες του έπεφταν σαν κοτόπουλα.
 
Δείτε το βίντεο της εκπομπής. Η τηλεφωνική επικοινωνία της  φιλάθλου του ΑΠΟΕΛ στο 31.40

Δειτε Επισης

Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Ολυμπιακός: Συνεχίζει την προσπάθεια για Μίγια
Η μέρα που ο Δέλλας έστειλε στον τελικό την Ελλάδα-Πώς ο «Κολοσσός» έβγαλε νοκ άουτ την Τσεχία
Αυτή είναι η νέα ομάδα του Ζίβκο Ζίβκοβιτς
Στην κορυφή των πιο ταλαντούχων playmakers εκτός των πέντε μεγάλων πρωταθλημάτων της Ευρώπης ο Καρέτσας
Η Οβιέδο θέλει Μαξίμοβιτς, δεν διαπραγματεύεται ο Παναθηναϊκός
Έκλεισε ο Σιπιόνι στον Ολυμπιακό
Στον Ατρόμητο ο Λεωνίδας Βόκολος
Αποχωρεί από τον Άρη μετά από επτά χρόνια ο Χουλιάν Κουέστα
Με 33 παίκτες στην Αυστρία ο Παναθηναϊκός