Ξέσπασε μέσω twitter η σύζυγος του Ρούνεϊ!

O Γουέιν Ρούνεϊ δεν διανύει και τις καλύτερες ημέρες της καριέρας του, αφού έχει βρεθεί στο επίκεντρο έντονης κριτικής εξαιτίας των μέτριων εμφανίσεων που πραγματοποιεί με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της εθνικής Αγγλίας. Αποκορύφωμα, οι αποδοκιμασίες που δέχθηκε στην αναμέτρηση των "λιονταριών" με τη Μάλτα για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, ο αρχηγός της εθνικής Αγγλίας αναμένεται να καθίσει στον πάγκο στον αγώνα με τη Σλοβενία λόγω του παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά μετά το 2003 που ο 30χρονος επιθετικός θα βρίσκεται στον πάγκο σε προκριματικά Μουντιάλ. Η γενικότερη συμπεριφορά του κόσμου, αλλά και των δημοσιογράφων προκάλεσε την αντίδραση της συζύγου του Ρούνεϊ, Κολίν, η οποία ξέσπασε μέσω twitter.

 

"Moυ αρέσει ο τρόπος που ο καθένας έχει γνώμη για τα πάντα. Ξυπνήστε, η ζωή είναι μικρή, δώστε στους ανθρώπους ένα... διάλειμμα (σ.σ. αγγλική έκφραση). Μερικοί ξεχνούν ότι κάποιοι έχουν αισθήματα", ανέφερε αρχικά η Κολίν Ρούνεϊ, προκαλώντας την αντίδραση ενός φίλου της Γιουνάιτεντ, ο οποίος και της απάντησε:

"Όταν ελέγχεις κάθε 4 εβδομάδες τον τραπεζικό λογαριασμό του και έχει άνετα πάνω από 1.000.000 λίρες, τότε ο κόσμος έχει το δικαίωμα να κρίνει", με την Κολίν να ανταπαντά:

"Δεν ενδιαφέρεται για τα χρήματα, επομένως μπορείς να σταματήσεις τον σαρκασμό. Σήμερα οι φίλαθλοι και ο Τύπος θα πρέπει να είναι θετικά προκατειλημμένοι με την ομάδα και να μην κατηγορούν μόνο έναν παίκτη, ειδικά όταν προετοιμάζεται για το αυριανό παιχνίδι. Σκέψου πως υπάρχει ένα παιδί 6 ετών που ακούει τον κόσμο να γιουχάρει τον πατέρα του.

Δεν είναι όμορφο. Δεν σκέφτομαι τα χρήματα ούτε εγώ ούτε αυτός εκείνη την στιγμή. Τα συναισθήματα μετρούν... Δεν είμαστε από πλαστικό. Είμαστε άνθρωποι. Επίσης, το παιδί άκουσε την κριτική στο ραδιόφωνο σε περίπτωση που κάποιος απαντήσει γιατί ένα 6χρονο αγόρι διαβάζει τέτοια πράγματα. Καταλάβετέ το. Είμαστε κι εμείς άνθρωποι όπως όλοι οι άλλοι. Να έχετε μία όμορφη μέρα".

Δείτε το διάλογο:

 

 

Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ζερεμί Φρίμπονγκ
Αμορίμ: «Η αίσθηση που έχω είναι πως ο Φερνάντες θα μείνει εδώ»
Επίσημα στη Ρεάλ ο Τρέντ Αλεξάντερ Άρνολντ
Σκέφτεται να αποχωρήσει από τη Γιουνάιτεντ για την Αλ Χιλάλ ο Φερνάντες
Λουίς Ενρίκε-Ιντσάγκι: Δυο σκακιστές στον ρόλο των... αουτσάιντερ
Η Γιουβέντους θέλει να πάρει με δανεισμό τον Έντρικ από την Ρεάλ
Ο Φρίμπονγκ υπέγραψε στη Λίβερπουλ και ανακοινώνεται
Ποντάρετε στον συγκλονιστικό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με €30 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet
Ραφίνια: Πάντα δούλευα σκληρά αλλά ο Φλικ με εκτόξευσε
Παραμένει οριστικά στη Νάπολι ο Κόντε, έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο Ντε Λαουρέντις