Ανδρονίκου: «Μας αδικεί το σκορ»

Τις υποχρεώσεις της στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21 ολοκλήρωσε σήμερα η εθνική Ελπίδων, η οποία στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής ηττήθηκε 4-1 από την Ολλανδία στο «Dimco Αμμόχωστος - Επιστροφή».
Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα τερμάτισε στην τελευταία θέση του ομίλου με τέσσερις βαθμούς (κερδισμένους όλους σε εκτός έδρας αναμετρήσεις), πίσω από Λευκορωσία, Τουρκία, Ολλανδία και Σλοβακία, η οποία πήρε το εισιτήριο για την τελική φάση της διοργάνωσης.
Το τέρμα της εθνικής σημείωσε ο Ιωάννου ισοφαρίζοντας προσωρινά σε 1-1 (20’), ενώ για τους «οράνιε» σκόραραν οι φαν ντερ Μπικ (17’), Μπέρβαϊν (41’, 66’), Μπάζουρ (57’).
Η σύνθεση της εθνικής Ελπίδων: Γεωργίου, Καρό, Ιωάννου, Αναστασίου, Κατελάρης, Παπαφώτης, Κ. Παναγή, Κούσουλος (61’ Φραγκέσκου), Γουίλερ (72’ Κουμής), Μ. Αντωνίου (67’ Ιωσηφίδης), Πίττας.
«Η νίκη των Ολλανδών ήταν δίκαιη και ξέραμε εκ των προτέρων τη δυναμική και την ποιότητα που διαθέτουν αλλά και την ανάγκη που είχαν για να πάρουν νικηφόρο αποτέλεσμα στην Κύπρο, ώστε να ελπίζουν σε συμμετοχή τους στα μπαράζ», δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Νίκος Ανδρονίκου.
«Οι ποδοσφαιριστές μας πάλεψαν το παιχνίδι και με τη συνολική εικόνα του αγώνα πιστεύω ότι το σκορ αδικεί την ομάδα μας. Σίγουρα δεν άξιζε να χάσουμε με τέτοιο σκορ», κατέληξε ο ομοσπονδιακός μας προπονητής.
  

Δειτε Επισης

Με νίκες προχώρησαν ΠΑΦΟΣ και ΑΠΕΟΛ-Έριξαν τριάρες σε ΑΕΛ και Σαλαμίνα
Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν