Κουτσοκούμνη για πρόεδρο της ΕΠΟ σκέφτεται η FIFA!

H Eκτελεστική Επιτροπή της FIFA θα συνεδριάσει την Παρασκευή, προκειμένου να πάρει μέτρα για τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, μετά τις νέες εξελίξεις που προέκυψαν την Τρίτη και την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου να κάνει δεκτή την προσφυγή του σωματείου ΑΣ Κηφισιά 2010 και να αναβάλει τις εκλογές της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. 
 
Σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες, η FIFA σκοπεύει να επέμβει άμεσα και να ορίσει τη δική της προσωρινή διοικούσα επιτροπή, η οποία θα αναλάβει να διαχειριστεί τα πολλά προβλήματα του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα και να οδηγήσει την Ομοσπονδία σε εκλογές με το υπάρχον σύστημα εκλεκτόρων (εκτός απροόπτου).
 
Όπως φαίνεται, το πρώτο όνομα στο μυαλό των διοικούντων προκειμένου να αναλάβει τον ρόλο του προσωρινού προέδρου της ΕΠΟ είναι αυτό του Κωστάκη Κουτσοκούμνη, επιτετραμμένου της FIFA στην Ελλάδα τους τελευταίους μήνες και ανθρώπου που έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για τα θέματα του ποδοσφαίρου στη χώρα μας.
 
Βέβαια, η απόφαση αυτή δεν είναι οριστική και όλα θα κριθούν στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής την Παρασκευή, ωστόσο τη δεδομένη στιγμή ο κ. Κουτσοκούμνης μοιάζει το φαβορί προκειμένου να αναλάβει την προεδρία της ΕΠΟ για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί μέχρι να προκηρυχθούν ξανά εκλογές.
 
Η εναλλακτική περίπτωση που "παίζει" με αρκετές πιθανότητες για την προσωρινή προεδρία της ΕΠΟ είναι αυτή του πρώην μέλους της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, δικηγόρου Παναγιώτη Περράκη, στενού συνεργάτη και προσώπου της εμπιστοσύνης του Υφυπουργού Αθλητισμού και Πολιτισμού Σταύρου Κοντονή.
 
Πηγή: sdna.gr
 
 

Δειτε Επισης

Καρυπίδης για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: Θα παίξουμε για τη φανέλα μας, τον κόσμο και τους εαυτούς μας
Η Αστυνομία απαγορεύει δημόσιες συναθροίσεις στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή για το ντέρμπι Άρης - ΠΑΟΚ
Κόντης και με τη βούλα-Ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό
Τελικός Conference League-Οι ανησυχίες για το επιχειρησιακό κομμάτι σε σχέση με τον κόσμο του Ολυμπιακού
Η προσοχή στο ντέρμπι της Λεωφόρου για τον Ολυπμιακό–Επιστροφές για Μεντιλίμπαρ
Τέλος ο Τερίμ από τον Παναθηναϊκό–Με Κόντη στο ντέρμπι και στον τελικό
«Η Γαλατάσαραϊ άρπαξε τον Ελ Κααμπί»
Βιεϊρίνια: Θέλω να σηκώσουμε την κούπα, διψάμε για τίτλους
Ερυθρόλευκος θρίαμβος που γκρέμισε την ΑΕΚ από την κορυφή της Super league
Διέλυσε και τον Παναθηναϊκό, πέρασε πρώτος και πάει φουλ για πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ