Δημητρίου: «Ο ΑΠΟΕΛ έπαιξε το ρόλο του δικαστή και αποφάσισε ποιος είναι ένοχος»

Ως ατυχέστατη χαρακτηρίζει την απάντηση του ΑΠΟΕΛ στην τοποθέτηση της Ομόνοιας, ο εκπρόσωπος Τύπου των «πρασίνων» Ανδρεάς Δημητρίου. Συγκεκριμένα, ο κ. Δημητρίου τονίζει ότι ο ΑΠΟΕΛ επέλεξε να λαϊκίσει για να δημιουργήσει εντυπώσεις.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της Ομόνοιας , Ανδρέα Δημητρίου, στο ραδιόφωνο ΑΣΤΡΑ:
 
“Η χθεσινή ανακοίνωση υπενθύμισε το αυτονόητο, ότι ο χώρος του Μακαρείου αποτελεί δημόσια περιουσία που τις τελευταίες δεκαετίες φιλοξενεί ιστορικά σωματεία και διάφορα αθλήματα. Ως δημόσια περιουσία που είναι, σε περίπτωση που η Πολιτεία αποφασίσει να προχωρήσει σε διαφοροποίηση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος, τότε οι αρμόδιοι έχουν υποχρέωση να ενημερώσουν όλους τους αθλητικούς φορείς και όλες τις ομάδες της Λευκωσίας ώστε να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους σε περίπτωση που επιθυμούν.
 
Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αποέλ ως απάντηση αυτής της ξεκάθαρης τοποθέτησης που δεν αναφερόταν σε καμία συγκεκριμένη ομάδα, θεωρούμε ότι στην καλύτερη περίπτωση ήταν ατυχέστατη. Στις 3 Οκτωβρίου ο πρόεδρος του Αποέλ ήταν καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή και αποκάλυψε ότι το Μακάρειο είναι ο χώρος στον οποίο η ομάδα του θα ανεγείρει γήπεδο σε περίπτωση που ολοκληρωθούν οι σχετικές διαδικασίες. Μάλιστα ο ίδιος ο πρόεδρος του Αποέλ είχε τονίσει ότι έχουν γίνει επαφές με τον ΚΟΑ.
 
Η Ομόνοια τόνισε το αυτονόητο… Πραγματικά διερωτώμαστε από που και ως που αυτή η τοποθέτηση να ενοχλήσει το ΑΠΟΕΛ. Επίσης ο Αποέλ με την αναφορά του στις Χαλεπιανές επέλεξε να λαϊκίσει απλά για να δημιουργήσει εντυπώσεις. Χρησιμοποίησε έναν ισχυρισμό που εκφράστηκε σε μια δικαστική διαδικασία, τον παρουσίασε σαν να είναι ένα δεδομένο. Έπαιξε το ρόλο του Δικαστή και αποφάσισε ποιός είναι ο ένοχος. Δεν μπορεί να είναι αυτή μια σοβαρή προσέγγιση. Ωστόσο χαιρόμαστε που επί της ουσίας συμφωνούν πως σέβονται τη Δημοκρατία και τους νόμους της”.
 

Δειτε Επισης

Με νίκες προχώρησαν ΠΑΦΟΣ και ΑΠΕΟΛ-Έριξαν τριάρες σε ΑΕΛ και Σαλαμίνα
Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν