Πάει για την έκπληξη με Ντρογκμπά η Νάπολι

O σοβαρός τραυματισμός του Αρκάντιους Μίλικ δημιούργησε "πονοκέφαλο" στον τεχνικό της Νάπολι, Μαουρίτσιο Σάρι, καθώς και στους διοικούντες την ομάδα, οι οποίο και καλούνται να βγουν στη γύρα για να αναζητούν τον αντικαταστάτη του Πολωνού άσου.

Το προηγούμενο διάστημα στα ρεπορτάζ της ιταλικής ομάδας βρέθηκαν τα ονόματα των Ντάνι Οσβάλντο, Μανουέλ Αντεμπαγιόρ και Μίροσλαβ Κλόζε. Όμως, απ' ότι φαίνεται, τις τελευταίες ώρες προκρίνεται η λύση του Ντιντιέ Ντρογκμπά.

Ο Ιβοριανός επιθετικός αγωνίζεται στο MLS και την Montreal Impact, όμως δεν δείχνει αρνητικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ευρώπη για χάρη της Νάπολι.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, οι Ναπολιτάνοι βρίσκονται σε συζητήσεις με τους ανθρώπους της Montreal Impact προκειμένου να αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού τον 38χρονο άσο μέχρι τουλάχιστον τον Μάρτιο, καθώς το πρωτάθλημα του MLS ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο.

Σε περίπτωση που υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, τότε αυτή θα είναι η 8η ομάδα στην καριέρα του Ντογκμπά μετά τις Λε Μαν, Γκινγκάμπ, Μαρσέιγ, Τσέλσι, Σανγκάι Σενχούα, Γαλατασαράι και Montreal Impact.

 

Πηγή: www.sport24.gr

  

Δειτε Επισης

Η μπάλα στήνεται στη σέντρα-Αρχίζει το EURO U-17 στην Κύπρο
Μάβερικς-Θάντερ 117-116: Από το -17 στους τελικούς της Δύσης!
Τζούριτσιτς: Ανακοίνωσε πως αποσύρεται από την εθνική Σερβίας!
Άλαβες VS Χετάφε 1-0-Επέστρεψε στις νίκες και ανέβηκε στα μισά της βαθμολογίας
H Νιούκαστλ προσφέρει στην Άρσεναλ 15 εκατ. για τον Ράμσντεϊλ
Αήττητη πρωταθλήτρια η Μπάγερν Λεβερκούζεν, όνειρα Ευρώπης για τη Χάιντενχαϊμ
Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Κλοπ στους οπαδούς της Λίβερπουλ
Το επιβεβαίωσε ο Σλοτ-«Ναι θα είμαι προπονητής στη Λίβερπουλ»
Αποχωρεί ο Ελνένι από την Άρσεναλ
Πλήγμα με Ίσκο στην εθνική Ισπανίας-Χάνει το Euro 2024