Καλύτερο γκολ αυτό του Κουλούρη

Ήταν η πρώτη εκτός έδρας δοκιμασία για την φετινή Super League σε μία έδρα στην οποία είχε αναπτύξει κακή παράδοση. Οι παραδόσεις, όμως, είναι για να σπάνε και ο ΠΑΟΚ με μία εξαιρετική εμφάνιση κατάφερε να πανηγυρίσει ένα σπουδαίο διπλό στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα. Μεγάλος πρωταγωνιστής αναμφίβολα ήταν ο Ευθύμης Κουλούρης.
 
Ο νεαρός επιθετικός στην πρώτη του παρουσία στην 11άδα του Δικεφάλου μετά την επιστροφή του από τον δανεισμό στην Ανόρθωση, φρόντισε να δικαιώσει τον Βλάνταν Ίβιτς για την επιλογή του. Πέτυχε δύο τέρματα και σφράγισε το τρίποντο του ΠΑΟΚ, όντας εξαιρετικός και καθ’όλη την διάρκεια του αγώνα, με πολύ τρέξιμο, δυνατές μονομαχίες και συμμετοχή στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας.
 
Highlight της βραδιάς το δεύτερο γκολ του. Ο Γκάρι Ροντρίγκες έκανε μία γλυκιά σέντρα στην καρδιά της αντίπαλης περιοχής και ο φορ του ΠΑΟΚ με ένα μονοκόμματο σουτ έστειλε την μπάλα να σκάσει αρχικά στο έδαφος και στην συνέχεια να αναπαυθεί στα αντίπαλα δίχτυα.
 
Ένα γκολ που μετέτρεψε την ψηφοφορία για το Regency Casino Best Goal Σεπτεμβρίου σε τυπική διαδικασία, παίρνοντας εύκολα το βραβείο με το ηγεμονικό 61,76%.
 
Στην δεύτερη θέση έμεινε η νικητήρια κεφαλιά του Κλάους στο Λίμπερετς και στην τρίτη το όμορφο τελείωμα του Ροντρίγκες μετά από ασίστ με τακουνάκι του αρχηγού στο παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κουλούρης για το γκολ του κέρδισε και το βραβείο του Best Goal της αγωνιστικής στον διαγωνισμό που διοργανώνουν η Super League, η Nova και ο ΠΣΑΠ, ενώ παρέλαβε και το έπαθλο του πολυτιμότερου της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και τον τίτλο του Fans’ Man of the Match από τους φίλους του paokfc.gr.
 
ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Μετά τη Λάτσιο και η Σέλτικ στο κόλπο της απόκτησης του Ιωαννίδη
Εμφύλιος στον ΠΑΟΚ με αφορμή την βράβευση του Βιεϊρίνια
Original 21 για Αλμέιδα: Στο πρόσωπο σου βρήκαμε έναν χαρακτήρα που μας ταίριαζε
Επίσημο: Τέλος από την ΑΕΚ ο Αλμέιδα
Στην Αθήνα ο Κουτέσα για την ΑΕΚ-Περνάει ιατρικά και υπογράφει
ΒΙΝΤΕΟ: Φίλαθλοι και παίκτες της Σέφιλντ τίμησαν τη μνήμη του Μπάλντοκ μετά την πρόκριση στον τελικό ανόδου
ΒΙΝΤΕΟ: Ο Ροντινέι έκανε τατουάζ το 48ο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού
Ο Αλμέιδα αποχαιρέτησε τους παίκτες της ΑΕΚ μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ
Πάει για το διπλό κόντρα στον ΑΠΟΕΛ η Πάφος FC με €20 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet
«Όταν επέστρεψα σπίτι είδα αμέσως στην τηλεόραση το τρελό παιχνίδι μας με την Μπαρτσελόνα»