To πέναλτι της Ομόνοιας και αυτό που δεν δόθηκε στην Ανόρθωση (vid)

Δύο περιπτώσεις πέναλτι υπήρξαν στο ΓΣΠ στον αγώνα της Ομόνοιας με την Ανόρθωση, στον οποίο επικράτησαν με 2-0 οι πράσινοι.


Το πρώτο ήταν υπέρ της Ανόρθωσης που δεν δόθηκε και το δεύτερο υπέρ της Ομόνοιας το οποίος υποδείχθηκε και με αυτό η ομάδα της Λευκωσίας άνοιξε το σκορ λίγο πριν από την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου.


Σε αυτό της «Κυρίας» φαίνεται ο Βύντρα να κρατά τον Καμπρέρα εντός της περιοχής, όμως ο διαιτητής Λούκας Σωτηρίου έδειξε ότι δεν υπήρχε παράβαση (δείτε στο 0:38 του βίντεο).


Σε αυτό της Ομόνοιας ο Νταρμπισάιαρ βρίσκει την μπάλα και στην προσπάθειά του να αποφύγει τον Κόπριβετς πέφτει στο έδαφος (δείτε στο 2:38 του βίντεο). Δεν ξεκαθαρίζει από τις επαναληπτικές προβολές εάν ο πορτιέρε της ομάδας της Αμμοχώστου βρίσκει τον Άγγλο. Σε αυτή την περίπτωση ο διαιτητής της αναμέτρησης υπέδειξε την άσπρη βούλα. 
  

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»
Στο τμήμα σκάουτινγκ της ΑΕΛ ο Νικόλας Εγγλέζου-Επικεφαλής ο Γιάννης Θεοδώρου
Επίσημα με το τριφύλλι στο στήθος ο Χατζηγιοβάνης-Η διάρκεια του συμβολαίου του
Αυτός είναι ο νέος σταθμός του Ντομένικο Μεσίνα
Αυτή είναι η νέα ομάδα του Ζίβκο Ζίβκοβιτς
Στο στόχαστρο της Πάφου ο Γιούρι Μεδέιρος-Αναφορές για συμφωνία σε ισραηλινά μέσα