ʼνετη η ΑΕΛ κρατά επαφή με τους πρωτοπόρους (vid+pics)

Με ευκολία πέρασε το εμπόδιο της Νέας Σαλαμίνας η ΑΕΛ επικρατώντας με 3-0 στο Τσίρειο, προσθέτοντας την πέμπτη της νίκης στο πρωτάθλημα.
 
Οι γαλαζοκίτρινοι παραμένουν αήττητοι στη φετινή σεζόν (πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες) και σε επαφή με τους πρωτοπόρους. Έφθασαν τους 17 βαθμούς και βρίσκονται στο τρίτο σκαλοπάτι του βαθμολογικού πίνακα.
 
Οι ερυθρόλευκοι δέχθηκαν την τέταρτη φετινή τους ήττα (δεύτερη συνεχόμενη και πρώτη εκτός έδρας) και έτσι περιορίζονται στην 10η θέση με πέντε βαθμούς.
 

 
 
Το παιχνίδι άρχισε να παίρνει την κατάληξή του από τα πρώτα λεπτά, μιας και μέχρι το 15’ η ΑΕΛ ήταν ήδη μπροστά με δύο τέρματα. Η αρχή έγινε στο 10’ όταν μετά σουτ του Σουάρες ο Βεσελόφσκι απέκρουσε και στην επαναφορά ο Αρουαμπαρένα έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για να γίνει το 1-0.
 
 
 
Προτού κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ήρθε και δεύτερο τέρμα για τους γηπεδούχους. Συγκεκριμένα στο 14’ ο Παπάνκο εκτέλεσε το κόρνερ και ο Σιέλης με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του κάνοντας πολύ νωρίς το 2-0.
 
 
Από εκεί και πέρα, τα πράγματα έγιναν απλά για την ομάδα της Λεμεσού. Η Σαλαμίνα δεν έδειξε να έχει τις λύσεις για να αντιδράσει, ενώ η ΑΕΛ έβαλε τέρμα στα όποια όνειρά της, αυξάνοντας το δείκτη του σκορ.
 
Η μπάλα στήθηκε στην άσπρη βούλα, στο 59’, μετά από ανατροπή του Μέσκα από τον Άντονιτς. Ο Αρουαμπαρένα δεν λάθεψε, πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ, και σχημάτισε το τελικό 3-0.
 
 
 
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Σκόρερ:
10', 59' πεν. Αρουαμπαρένα, 14'  Σιέλης
Kίτρινες: Σάρκι/Τσίνα, Σκοπελίτης
Συνθέσεις:
ΑΕΛ:
 Ρόμο, Τζούνιορ, Σιέλης, Παπάνκο(70΄ Σάρκι), Σόουζα, Σαβανέ(63΄ Μπουένο), Αρουαμπαρένα(78΄ Ουέλινγκτον), Αϊρόσα, Μέσκα, Σουάρες, Φορτούνα.
Νέα Σαλαμίνα: Βεσελόφσκι , Τσούρτσουριτς, Μακρίεφ(61΄ Κολοκούδιας), Κούσουλος(74΄ Γκράσι), Μάατσι, Άντονιτς, Σκοπελίτης, Τσαμπούρης, Ελευθερίου(61΄ Μπεμπέ), Αμπλαϊαρας, Τσίνα.

Δειτε Επισης

Με ισοπαλία 2-2 έληξε η αναμέτρηση ΑΕΚ-Εθνικού Άχνας
Με νίκες προχώρησαν ΠΑΦΟΣ και ΑΠΟΕΛ-Έριξαν τριάρες σε ΑΕΛ και Σαλαμίνα
Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan