«Τσίμπησε» βαθμό στο «Μακάρειο» ο Εθνικός (vid)

Σ’ ένα ποιοτικά μέτριο παιχνίδι με λιγοστές καλές φάσεις Δόξα και Εθνικός Άχνας μοιράστηκαν τα ημίχρονα, τις εντυπώσεις και στο τέλος τους βαθμούς. Το 0-0 έφερε και τις δύο ομάδες στους πέντε βαθμούς, όσους έχει και η Νέα Σαλαμίνα, ενώ συνόδευσε και το ντεμπούτο του Βάλντας Ιβανάουσκας στον πάγκο των φιλοξενουμένων.
 
Πρότσεκ
Το πρώτο μέρος ανήκε στην οικοδέσποινα, η οποία βρήκε τις ευκαιρίες, όχι όμως και τον τρόπο να νικήσει τον πρωτοεμφανιζόμενο Πρότσεκ. Ο Πολωνός τερματοφύλακας του Εθνικού εξουδετέρωσε τόσο την κεφαλιά του Περάλτα από κοντινή απόσταση στο 9’, όσο και τα σουτ του Κολομβιανού και του Πουτζιουρή στις καθυστερήσεις.
 
Νέγκρι
Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και την καλύτερη ευκαιρία πιστώθηκε, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ο νεοεισελθών Κιπιάνι, το πρώτο σουτ του οποίου απέκρουσε ο Νέγκρι, ενώ το δεύτερο πέρασε ελάχιστα άουτ.
ΔΟΞΑ (4-2-3-1): Νέγκρι - Δημητρίου, Λεονάρντο, Ρεδόνδο, Εντμάρ - Ανινφούλ, Πουτζιουρής (62’ Παουλίνιο) - Γκόμες, Ρούντι, Φοφανά - Περάλτα.
ΕΘΝΙΚΟΣ (4-2-3-1): Πρότσεκ - Κυπριανού, Στόιτσεφ, Κρατσούνοφ, Ντόβμπνια - Αράμπαλ, Ενέσκου (79’ Αρέστη) - Χατζηβασίλης (72’ Κιπιάνι), Ζελάγια, Ιλουρίτζε (92’ Πογιατζής) - Κατσαράβα.



  

Δειτε Επισης

Αντίδραση για οφειλόμενα-Απείχαν από το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ
«Συμφώνησαν Στεπίνσκι και Widzew Łódź»-Δημοσίευμα στην Πολωνία για τον επιθετικό της Ομόνοιας
Ενημέρωση Απόλλωνα για τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ
Αποχαιρέτησαν τη χρονιά με μια χορταστική αναμέτρηση Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα
Οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές της σεζόν 2024-2025
Επαφές ΓΣΠ με εταιρεία από τη Μ. Ανατολή για κατασκευή επιπλέον κερκίδας με σκέπαστρο
Όλες οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου
Κύπριοι διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια του Β ομίλου
Τέλος από την Ομόνοια ο Ιωακείμ
Κοινό αίτημα ΑΕΚ και Πάφου για αλλαγή της ημερομηνίας του μεταξύ τους αγώνα