Στην Ανόρθωση θέλουν να διώξει η ΑΕΚ τον Κετσπάγια

Η διοίκηση της Ανόρθωσης να χαμηλώνει τους τόνους και έμμεσα να διαψεύδει ότι υπάρχει θέμα επιστροφής του Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο της «Κυρίας».
 
Πολύ σωστά κάνουν οι διοικούντες την «Κυρία» και δεν διατυμπανίζουν πως τέθηκε επί τάπητος τέτοιο ενδεχόμενο (έστω και αν τέθηκε) από την στιγμή που ο Γεωργιανός προπονητής βρίσκεται ακόμα στον πάγκο της ΑΕΚ. 
 
Οι πληροφορίες από την Ελλάδα κάνουν λόγο ότι είναι θέμα χρόνου να εκδοθεί διαζύγιο μεταξύ ΑΕΚ-Κετσπάγια και μάλιστα ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ όπου αναμένεται να παρθούν αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας. 
 
Εφόσον επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις και ο Γεωργιανός προπονητής αποτελέσει άμεσα παρελθόν, τότε θα διαφανεί κατά πόσο στην Ανόρθωση θέλουν (πραγματικά) να φέρουν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» τον πιο πετυχημένο προπονητή στην ιστορία της ομάδας. 
 
Για να γίνει κάτι τέτοιο ο Χρίστος Πουλλαΐδης πρέπει να δώσει τα…κλειδιά του ποδοσφαιρικού τμήματος στον Γεωργιανό προπονητή. Κανείς Μπενίτο δεν μπορεί να συνυπάρξει με τον Κετσπάγια. 
 
Στην ομάδα της Αμμοχώστου αξιολογούν ονόματα προπονητών από την ισπανική και την πορτογαλική αγορά από την στιγμή που ο Κετσπάγια έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Αν οι εξελίξεις κατά τη διάρκεια της ημέρας φέρουν τον Γεωργιανό άνεργο τότε το «μαχαίρι» και το «καρπούζι» θα είναι στα χέρια των διοικούντων την «Κυρία». 
 
Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Κετσπάγια συνδέεται για επιστροφή στην Ανόρθωση. Το θέμα είναι ότι ποτέ προηγουμένως καμία διοίκηση δεν έδειξε με θέρμη στον Γεωργιανό ότι επιθυμεί να τον ντύσει ξανά στα κυανόλευκα  Θα το πράξει τώρα ο Πουλλαΐδης;
 

Δειτε Επισης

Την Τετάρτη η μάχη για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, ΑΠΟΕΛ και Πάφος διεκδικούν το Super Cup
Με ισοπαλία 2-2 έληξε η αναμέτρηση ΑΕΚ-Εθνικού Άχνας
Με νίκες προχώρησαν ΠΑΦΟΣ και ΑΠΟΕΛ-Έριξαν τριάρες σε ΑΕΛ και Σαλαμίνα
Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου