«Σίγουρα γκολ στον ΑΠΟΕΛ!»

Μετά από έναν χαοτικό Σεπτέμβριο (σ.σ. στη διάρκειά του αποπέμφθηκαν από το σύλλογο κατά σειρά ο αθλητικός διευθυντής, Φρέντι Μπίκελ, ο CEO, Άλεν Κάπελερ, και ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Ουρς Ζίγκενταλερ) οι Γιανγκ Μπόις προσπαθούν να επαναφέρουν την ηρεμία στις τάξεις τους.
Ματαίως μέχρι στιγμής, καθώς τα αποτελέσματα δεν βοηθούν. Το μεγάλο ξεσκαρτάρισμα ακολούθησαν μια νίκη (7-1) απέναντι στην ερασιτεχνική Μπάτσενχαϊντ για το κύπελλο και πέντε διαδοχικές ισοπαλίες (Βαντούζ, Σιόν, Αστάνα, Ζανκτ Γκάλεν και Λουγκάνο). Εξαιρουμένου του εντός έδρας 2-2 με τη Ζανκτ Γκάλεν οι «κιτρινόμαυροι» έμειναν στο μηδέν στα υπόλοιπα (εκτός έδρας) παιχνίδια.
 
Πίεση για καρέ νικών
Οι πρωτευουσιάνοι έχουν υποχωρήσει στην τέταρτη θέση (στο -15 από την πρωτοπόρο Βασιλεία) και ο κόσμος έχει αρχίσει να χάνει την υπομονή του. Στην τοπική εφημερίδα της Βέρνης (BZ) αναφέρεται σε σημερινό ρεπορτάζ: «Στην αντίπαλη περιοχή επικρατεί για την ώρα η απόλυτη ανία, τώρα όμως οι Γιανγκ Μπόις πρέπει να δείξουν αντίδραση. Στις επόμενες 11 ημέρες έρχονται τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια: με ΑΠΟΕΛ για το Γιουρόπα Λιγκ, με Γκρασχόπερ αρχικά για το πρωτάθλημα και μετά για το κύπελλο και με Βαντούζ στο πρωτάθλημα. Οι τέσσερις νίκες είναι υποχρεωτικές, ειδάλλως η κατάσταση θα γίνει άβολη και σε αγωνιστικό επίπεδο. Και η υπομονή των θεατών δεδομένα θα εξαντληθεί».
 
«Μας λείπει η τύχη»
Μεγάλο μέρος των ελπίδων των «κιτρινόμαυρων» για επιστροφή στα γκολ και στις νίκες εναποτίθεται στις πλάτες του Γκιγιόμ Οαρό, του βασικού επιθετικού που απέναντι στο Λουγκάνο έκανε την επανεμφάνισή του μετά από δίμηνη απουσία λόγω τραυματισμού.
«Είμαι χαρούμενος που έβγαλα 90 λεπτά. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν κάπως δύσκολο και αντιλήφθηκα ότι σωματικά δεν είμαι ακόμη στο 100%. Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος με την απόδοσή μου, αλλά είναι κρίμα που δεν καταφέραμε να νικήσουμε. Ένας βαθμός όμως είναι ένας βαθμός, πρέπει να δούμε το θετικό στην υπόθεση», ισχυρίστηκε ο 32χρονος επιθετικός.
«Ευρισκόμαστε σε μια φάση, στην οποία χρειαζόμαστε και λίγο τη συνδρομή της τύχης. Μας έχει λείψει σε συγκεκριμένες καταστάσεις εσχάτως, αλλά θα επιστρέψει. Παίζουμε καλά και δημιουργούμε ευκαιρίες. Το σημαντικότερο είναι να παραμείνουμε θετικοί και να συνεχίσουμε να πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Επέστρεψα και δουλειά μου είναι να πετυχαίνω γκολ. Σας διαβεβαιώνω ότι από το επόμενο παιχνίδι θα σκοράρουμε ξανά», δεσμεύτηκε ο Γάλλος άσος.
«Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, διότι ο ΑΠΟΕΛ έχει μέχρι στιγμής νικήσει και στα δύο παιχνίδια του. Γνωρίζουμε ότι πρέπει να κάνουμε δύο ή τρεις νίκες για να προκριθούμε και αγωνιζόμενοι στην έδρα μας η νίκη πρέπει να είναι ο στόχος μας. Πρέπει να παίξουμε καλά ως σύνολο και θα χρειαστούμε καλή απόδοση από κάθε μονάδα. Η πρώτη νίκη είναι πολύ σημαντική, αν την πετύχουμε, θα ακολουθήσουν άλλες, γι’ αυτό είμαι σίγουρος», κατέληξε ο Οαρό.
  

Δειτε Επισης

Την Τετάρτη η μάχη για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, ΑΠΟΕΛ και Πάφος διεκδικούν το Super Cup
Με ισοπαλία 2-2 έληξε η αναμέτρηση ΑΕΚ-Εθνικού Άχνας
Με νίκες προχώρησαν ΠΑΦΟΣ και ΑΠΟΕΛ-Έριξαν τριάρες σε ΑΕΛ και Σαλαμίνα
Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan