«Χρειαζόμασταν μια μέρα παραπάνω ξεκούρασης»

Στην άρνηση της ομοσπονδίας να ικανοποιήσει το αίτημα της ομάδας του για μετάθεση του αγώνα με τη Δόξα τη Δευτέρα στάθηκε ο Τόμας Κρίστιανσεν, στη συνέντευξη Τύπου μετά το νικηφόρο 2-0 του ΑΠΟΕΛ επί του συλλόγου της Κατωκοπιάς.
«Πρέπει να πω ότι η Δόξα έκανε καλή εμφάνιση. Ήταν δύσκολο να πάρουμε τη νίκη, αλλά η πραγματικότητα είναι πως είναι το δεύτερο παιχνίδι μέσα σε λίγες μέρες. Ζητήσαμε με ευγένεια από την Ομοσπονδία να μας δώσει μια μέρα περισσότερη, για να ξεκουραστούν οι παίκτες, γιατί σε 48 μέρες ή κάτι περισσότερο είναι δύσκολο. Ο ΑΠΟΕΛ είναι η μόνη ομάδα που υπερασπίζεται την Κύπρο στην Ευρώπη και θα έπρεπε να είχαμε μια μέρα περισσότερη. Οι παίκτες μου δεν είναι μηχανές, αλλά για ακόμα μια φορά έκαναν μια πολύ καλή προσπάθεια και πήραν τη νίκη», τόνισε ο Δανός τεχνικός, ο οποίος ακολούθως ρωτήθηκε αν η εμφάνιση του ΑΠΟΕΛ οφειλόταν στην έλλειψη επιθετικού ή λόγω κόπωσης: «Είναι κάτι που δεν το αντιμετωπίσαμε μέχρι στιγμής στα παιχνίδια μας, αλλά καταφέραμε στο τέλος να κερδίσουμε. Δεν ήθελα να ρισκάρω και άφησα εκτός τον Πιέρο. Τώρα πρέπει να ξεκουραστεί και σίγουρα θα μείνει εκτός της Εθνικής ομάδας. Θα περιμένουμε την ιατρική εκτίμηση».
Εκ μέρους της Δόξας ο τεχνικός Λούκας Χατζηλούκας υπογράμμισε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο ΑΠΟΕΛ για τις επιτυχίες του στην Ευρώπη. Παρά τη μεγάλη προσπάθεια μας απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα δεν τα καταφέραμε. Στο δεύτερο ημίχρονο το ΑΠΟΕΛ ήταν καλύτερο και κέρδισε δίκαια. Το ΑΠΟΕΛ είναι η καλύτερη ομάδα, έτσι απλά».
  

Δειτε Επισης

Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»