«Έσπασε το ρόδι» η Καρμιώτισσα! (vid)

Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και… τρίποντο! Μετά το 0-0 με την ΑΕΖ και το 0-1 απέναντι στην ΑΕΛ η Καρμιώτισσα κατόρθωσε στο τρίτο εντός έδρας παιχνίδι της (και συνολικά έκτο στο τρέχον πρωτάθλημα) να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη της στη μεγάλη κατηγορία επιβαλλόμενη 3-0 του Ερμή στο ΓΣΖ. Για τους «φτεροπόδαρους» ήταν η πρώτη ήττα έπειτα από τρεις συναπτές νίκες.
Η ομάδα του Λιάσου Λουκά, ο οποίος εμπιστεύτηκε για πρώτη φορά στο τρέχον πρωτάθλημα τη φύλαξη της εστίας στον Ντραγκόγεβιτς, πιστώθηκε την πρώτη καλή ευκαιρία (9’ Όρντος) του αγώνα και λίγο μετά τα μισά του πρώτου ημιχρόνου έφτασε στο γκολ: από εκτέλεση κόρνερ του Μανογιάν η μπάλα έφτασε στον Βαττή, ο οποίος έπιασε το σουτ, η μπάλα είχε κατεύθυνση προς την εστία του Στυλιανού, άλλαξε όμως πορεία σε πόδι αμυνομένου και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0 (25’). Στο 41’ ο σκόρερ είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του ίδιου και της ομάδας του, αλλά το τελείωμά του δεν ήταν το ενδεδειγμένο.
Πολύ καλύτερα τα κατάφερε λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης ο Αντάμοβιτς. Ο Σέρβος δέχτηκε ωραία ασίστ από τον Μανογιάν εντός περιοχής και με ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωσε το 2-0 (52’). Ένα τέταρτο αργότερα ο Πόλιανετς «φλέρταρε» με το 3-0, όμως το φαλτσαριστό σουτ του σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Στυλιανού.
Στο δεύτερο μισό της επανάληψης οι Μαρτίνιουκ (71', 73') και ντα Σίλβα (89', δοκάρι) είχαν τις ευκαιρίες να βάλουν ξανά τους φιλοξενούμενους στη διεκδίκηση θετικού αποτελέσματος, αλλά τις σπατάλησαν. Στον αντίποδα, στις καθυστερήσεις ο νεοεισελθών Παπαδόπουλος έφυγε στην κόντρα, πέρασε τον Στυλιανού και κέρδισε πέναλτι (και αποβολή) από τον Αντωνίου που ανέκοψε με χέρι το σουτ του προς την εστία. Ο Ταραλίδης αξιοποίησε το πέναλτι διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.
ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ (4-4-2): Ντραγκόγεβιτς – Σάλιακας (88’ Β. Κυριάκου), Βοσκανιάν, Ταραλίδης, Γουίλερ - Αρότσα, Αντάμοβιτς – Βαττής (85’ Χριστοφή), Μανογιάν - Όρντος (78’ Παπαδόπουλος), Πόλιανετς.
ΕΡΜΗΣ (4-2-3-1): Στυλιανού - Χριστόφ, Αντωνίου, Μπένγκα, ντε Βράις - Μαϊσουράτζε, Μαρτίνιουκ - ντε Μέλο, Μπάουβμαν (54’ Αλεξίου), Χόοϊ (25’ Γιαγκουδάκης / 62’ Άλμπα) - ντα Σίλβα.


  

Δειτε Επισης

Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»