Μαλέκος: «Ήθελα να τους βρίσω και να τους σκοτώσω»

Για τον αγώνα του ΑΠΟΕΛ με την Γιανγκ Μπόις, την απόλυση του Τιμούρ Κετσπάγια από τον πάγκο της ΑΕΚ αλλά και το μέλλον του ως προπονητής, μίλησε στο ραδιόφωνο του Super Sport FM ο Κώστας Μαλέκος. 
 
 
 
Για την πορεία του ΑΠΟΕΛ: «Όλα είναι ιδανικά. Όταν αγωνίζεται στους ομίλους και έχεις δύο νίκες αυτό λέει πολλά».
 
Για το στόχο της πρόκρισης: «Υπάρχουν καλές πιθανότητες αν και στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι σίγουρο. Το ξέρουν ότι είναι μια ευρωπαϊκή διοργάνωση και ότι θα πρέπει να διαχειριστούν σωστά τα δεδομένα που υπάρχουν και θα έρθει και η πρόκριση».
 
Για το παιχνίδι με την Γιανγκ Μπόις: «Θα κυριαρχήσει το μυαλό. Θα πρέπει να παίξουν περισσότερο με μυαλό παρά με τα πόδια. Να διαχειριστούν σωστά το κάθε λεπτό για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα που είναι είτε η νίκη, είτε η ισοπαλία. Οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ είναι για τα δύσκολα. Έχουν πάρει εμπειρίες και εύκολα ή δύσκολα θα πάρουν το θετικό αποτέλεσμα».
 
 
Για την απόλυση του Τιμούρ Κετσπάγια από τον πάγκο της ΑΕΚ: «Έχουμε ξεφύγει στην Κύπρο, πόσο μάλλον στην Ελλάδα. Δεν μπορούν να συμβαίνουν αυτά. Είναι ποδοσφαιρικός κανιβαλισμός όπως το είπε και ο Τιμούρ. Πέρσι έφυγε από το ΑΠΟΕΛ πριν την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τώρα ήταν δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό και μετά από μια ήττα συνέβη αυτό. Δεν μπορούν να συμβαίνουν αυτά. Εκεί που ίσως φαίνεται να έχει πρόβλημα, είναι το ότι έχει τη δική του φιλοσοφία και δεν επιτρέπει σε κανένα να μπαίνει στα αποδυτήρια. Αυτό είναι σωστό. Ο προπονητής αποφασίζει για όλα. Είναι απόλυτος σε αυτό».
 
Για τα όσα λέγονται για τις σχέσεις του με τους ποδοσφαιριστές: «Αυτό το πιπίλισμα... Δηλαδή τον καιρό που παίζαμε ποδόσφαιρο, μας αγαπούσαν οι προπονητές; Όταν πήγαινα σπίτι ήθελα να τους βρίσω να τους σκοτώσω τους εκάστοτε προπονητές. Αν φώναξε κάποιου ποδοσφαιριστή σε μια προπόνηση, δεν σήμαινε κάτι. Ο Τιμούρ συνδυάζει το ποδόσφαιρο της δικής μας δεκαετίας με τη σύγχρονη εκδοχή του».
 
 
Για το πότε θα τον δούμε ως προπονητή στην Α΄ Κατηγορία: «Όταν βρεθούν παράγοντες που να είναι στο στυλ του Τιμούρ., Να μην ασχολούνται με το κομμάτι του προπονητή. Θα επιμένω, είχα κάποιες προτάσεις από πιο μικρές κατηγορίες, όμως θα περιμένω».  
 
 
 

Δειτε Επισης

Την Τετάρτη η μάχη για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, ΑΠΟΕΛ και Πάφος διεκδικούν το Super Cup
Με ισοπαλία 2-2 έληξε η αναμέτρηση ΑΕΚ-Εθνικού Άχνας
Με νίκες προχώρησαν ΠΑΦΟΣ και ΑΠΟΕΛ-Έριξαν τριάρες σε ΑΕΛ και Σαλαμίνα
Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου