Διέλυσε τα σχέδια του Γκουαρντιόλα ο Μέσι (vids)

Eντάξει, έχουν κι αυτοί το δίκιο τους: τα πάντα δείχνουν πως δεν είναι άνθρωπος, αλλά ένα ανθρωπόμορφο ρομπότ, ρυθμισμένο για να «σκοτώνει» ξανά και ξανά οποιονδήποτε βρει στο ποδοσφαιρικό του διάβα. Ωστόσο, όσοι το πιστεύουν αυτό για τον Μέσι, κάνουν λάθος- είναι ξεκάθαρα άνθρωπος (κάτι που καταδεικνύουν περίτρανα τα ξανθά μαλλιά του- όλοι κάνουμε λάθη...)

Βέβαια, με εξωγήινες εμφανίσεις σαν τη σημερινή σε κάνει, ο μπαγάσας, ν' αμφιβάλεις- έστω και για μια αγωνιστική στιγμή 90 λεπτών: ο Πεπ Γκουαρντιόλα (αυτός που εκτόξευσε με το στυλ παιχνιδιού του την καριέρα του Αργεντινού σταρ) επέστρεφε απόψε στο «Καμπ Νου» με ξεκάθαρο στόχο του να πικράνει την πρώην ομάδα του. 

Ακολούθησε το SDNA στο Facebook και ενημερώσου πρώτα από όλους!

Αμ δε: μόλις στο 17΄ Μέσι και Ινιέστα έκρυψαν την μπάλα, την εμφάνισαν με μαγικό τρόπο στο σημείο του πέναλτι και ο Λίο αφού πέρασε και τον Μπράβο έκανε το 1-0. Από κείνο το σημείο και μετά, βέβαια, οι «Πολίτες» ανέβασαν την απόδοσή τους, πίεσαν για την ισοφάριση, όμως ο Τερ Στέγκεν στο 38΄ έδιωξε εντυπωσιακά το πλασέ του Γκούντογκαν. 

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκάφα περιωπής από τον κίπερ των φιλοξενουμένων: εμφανές χέρι εκτός περιοχής, προφανής κόκκινη κάρτα και μετά το γήπεδο πήρε μια επικίνδυνη κατηφορική κλίση: 2-0 και πάλι ο Μέσι με φοβερή ενέργεια και σουτ στο 61΄, 3-0 και πάλι ο Αργεντινός στο 69΄, ο οποίος έφτασε τα 53 γκολ σε φάση ομίλων του CL κι έπιασε στην πρώτη θέση όλων των εποχών τον Ραούλ. 

Ο Ματιέ απέδειξε εμπράκτως ότι είναι εφικτό να πάρεις μέσα σ' ένα σκάρτο τρίλεπτο δύο κίτρινες κάρτες και ν' αποβληθείς (71΄-73') επαναφέροντας αριθμητική, τουλάχιστον, ισορροπία στο ματς και ο Νεϊμάρ- μετά από κερδισμένο πέναλτι του... ναι, ναι, σωστά μαντέψατε: του Μέσι- προσπάθησε να βάλει το κερασάκι στην ήδη υπάρχουσα τούρτα, όμως τα κατάφερε με τη δεύτερη: στο 87΄ έχασε πέναλτι, όμως στο 89΄ με τρομερή κίνηση και ωραίο τελείωμα «έγραψε» το τελικό 4-0. 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: www.sdna.gr

Δειτε Επισης

Iρλανδία-Αγγλία: Ο Κάρσλεϊ έγινε ήδη... viral, μπέρδεψε τους πάγκους των ομάδων
Μπαρτσελόνα: Πλησιάζει η επιστροφή του Ντε Γιόνγκ στη δράση
Ρούνεϊ: Δεν ξεχνά την τέχνη, απίθανο γκολ με τους Legends της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Πένθος στη Λίβερπουλ: Πέθανε ο Ρον Γέιτς
Η Τσέλσι θα πληρώνει τον Στέρλινγκ για να αγωνίζεται στην Άρσεναλ
Nations League: Πάρτι της Ιταλίας στο Παρίσι, 3-1 τη Γαλλία
Το απόλυτο βίντεο με τα 900 γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο!
Στα κατεχόμενα ο Ροναλντίνιο για τα «διεθνή βραβεία κορυφής»
Νίκη Πορτογαλίας επί Κροατίας με το 900ο γκολ του Ρονάλντο-Όλα τα αποτελέσματα του Nations League
Ιστορία έγραψε το Σαν Μαρίνο-Πέτυχε την πρώτη επίσημη νίκη της ιστορίας του