Κρίστιανσεν: "Πέναλτι όπως του Μερκή γίνονται 20 κάθε παιχνίδι"

Δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλο του ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ που δεν έψαξε για δικαιολογίες μετά την ήττα από την Γιανγκ Μποις με 3-1. Ο Δανός προπονητής μίλησε για τον τραυματισμό του Καρλάο, ενώ άφησε αιχμές για τη διαιτησία.
 
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις
"Αρχίσαμε καλά με το γκολ αλλά ξέραμε πως θα ήταν δύσκολο ματς. Το γήπεδο δεν μας βοήθησε με κανένα τρόπο, παίξαμε μόνο λίγες φορές σε τέτοιο γρασίδι αλλά αυτό δεν πρέπει να είναι δικαιολογία. Είχαμε πολλές χαμένες μπαλιές και μονομαχίες. Ήταν δύσκολο. Μετά είχαμε δυο πέναλτι στο δεύτερο μέρος και είναι δύσκολο να αντιδράσεις σε κάτι τέτοιο. Αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά στο επόμενο ματς που είναι στην έδρα μας".
 
Αν ήταν κρίσιμο το χρονικό σημείο του δεύτερου γκολ: "Φυσικά, ήταν στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους. Έγινε το 2-1 και μπήκαμε στον δικό τους τρόπο παιχνιδιού, αυτό ήταν καλό μόνο για τον αντίπαλο".
 
Αν θέλει να σχολιάσει διαιτησία: "Μπορείς να δώσεις 20 πέναλτι όπως το πρώτο σε κάθε παιχνίδι".
 
Για τον τραυματισμό του Καρλάο: "Ναι είχε πρόβλημα στο ημίχρονο και δεν θέλαμε να τον πιέσουμε, έτσι κάναμε την αλλαγή".
 
Τι είπε στους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια: "Ότι λέμε στα αποδυτήρια μένει στα αποδυτήρια". 
 
 
 

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ο Ιμπόρα ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση και αναλαμβάνει βοηθός προπονητή στη Λεβάντε
Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ ο Τάισον
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Η συγκινητική ανάρτηση του Τσιμίκα για τον Ζότα-«Θα σε θυμόμαστε πάντα και θα σε αγαπάμε για πάντα»
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος