Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για την Μπάγερν

Το τέλος του πρώτου ημιχρόνου βρήκε την Μπάγερν Μονάχου να προηγείται με 2-0, τα σουτ να είναι 12-1 υπέρ των Βαυαρών και την κατοχή της ομάδας του Κάρλο Αντσελότι να αγγίζει το 75%! Οι γηπεδούχοι μπήκαν με... γκάζια στο ματς, έστειλαν από... νωρίς το μήνυμα στην Γκλάντμπαχ και «καθάρισαν» το ματς από το πρώτο 45λεπτο. Το 1-0 ήρθε στο 16'. Ο Ρόμπεν ταλαιπώρησε τους αντίπαλους αμυντικούς, έδωσε την μπάλα στον Ραφίνια, αυτός σέντρα και ο Βιδάλ με κεφαλιά – δυναμίτη έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.

Η Μπάγερν Μονάχου έκανε ό,τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο, η Γκλάντμπαχ δεν μπορούσε να κρατήσει και κατ' επέκταση να κυκλοφορήσει την μπάλα και στο 31' ήρθε το 2-0. Από μπαλιά του Αλάμπα η μπάλα έφτασε στον Ντόουγκλας Κόστα και ο Βραζιλιάνος εύκολα διπλασίασε τα τέρματα των Βαυαρών πριν τρέξει στις εξέδρες για να βγάλει selfie με τους φίλους της Μπάγερν!

Οι γηπεδούχοι κατέβασαν... ταχύτητα στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από την Γκλάντμπαχ, με εξαίρεση μία φάση στο 71' που ο Χαν έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Το 2-0 δεν άλλαξε ως το τέλος του αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου να παίρνει άξια και δίκαια το «τρίποντο». 

 

Δειτε Επισης

Τέλος η σεζόν για τον Γκάμπριελ Ζεσούς
Παραδέχτηκε γκάφα ο Μαγκουάιρ-Περίμενε να παρέμβει το VAR χωρίς να… υπάρχει
Ξέφυγε η κατάσταση-Οπαδοί απειλούν να σκοτώσουν το αγέννητο παιδί του Χάβερτς για ένα πέναλτι
Απείλησαν την έγκυο γυναίκα ποδοσφαιριστή-Αιτία ένα χαμένο πέναλτι
Γουόκερ: «Έχει ήδη συζητήσει με τον Ιμπραΐμοβιτς για πιθανή μεταγραφή του στη Μίλαν»
Σήκωσε το League Cup από την άσπρη βούλα η Μπενφίκα
Έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Λίβερπουλ ο 16χρονος Ενγκουμόα
Χάμες Ροντρίγκες: Πολύ κοντά στην μεξικανική Λεόν ο Κολομβιανός σούπερ σταρ
Παίκτης της Premier League συνελήφθη εν ώρα προπόνησης μπροστά στους συμπαίκτες του
Βινίσιους: Σκέφτεται να αγοράσει ομάδα δεύτερης κατηγορίας στην Πορτογαλία