Χάλασε το πάρτι γενεθλίων του Βεγκέρ η Μίντλεσμπρο

Είχε μάθει... αλλιώς: τις δύο προηγούμενες φορές που η ομάδα του έδινε αγώνα ανήμερα των γενεθλίων του οι παίχτες του είχαν φροντίσει να τον γλυκάνουν (1-0 την Σίτι το 2005, 4-0 την Ρέντινγκ το 2006) εντός του αγωνιστικού χώρου. Είναι λογικό και ανθρώπινο, λοιπόν, να περίμενε σήμερα να τριτώσει το καλό.    
 
Αμ δε: μπορεί ο Αρσέν Βενγκέρ να έκλεινε σήμερα τα 67 χρόνια ζωής, όμως η Μίντλεσμπρο αποδείχτηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο για την Άρσεναλ στο “Emirates”, υποχρεώνοντας τους «Κανονιέρηδες» να φύγουν με σκυμμένο το κεφάλι προς τ' αποδυτήρια- ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως μπορούσαν να μείνουν, έστω και προσωρινά, μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία. 
 
Η κακή μέρα φάνηκε από πολύ νωρίς σήμερα για τον Αλσατό, καθώς στο 19΄ Τραορέ και Νεγρέδο έφτασαν μια ανάσα από το να κάνουν τη ζημιά, όμως ο Τσεχ απέδειξε πως η ηλικία δεν είναι τίποτα άλλο από ένα νούμερο και με τρομερή διπλή απόκρουση αποσόβησε τον κίνδυνο.  
 
Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν για το γκολ στο πρώτο ημίχρονο, όμως ο Ραμίρεζ είδε και πάλι τον Τσέχο να φοράει το μανδύα του Σούπερμαν και να κάνει δύο φοβερές επεμβάσεις (20΄-34΄).  
Στο δεύτερο 45λεπτο οι «Κανονιέρηδες» ανέβασαν την απόδοσή τους και έφτασαν κοντά στον γκολ με τον Σάντσες στο 54΄, ενώ ο Οζίλ στις καθυστερήσεις σκόραρε, μεν, αλλά ήταν εμφανώς οφσάιντ και σωστά ακυρώθηκε.  


6 από smoki-bobi

Κάπως έτσι, το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους και η Άρσεναλ κλότσησε, κυριολεκτικά, άουτ την ευκαιρία να πάει στους 22 βαθμούς και να είναι στο +3 από την Σίτι που παίζει αύριο με την Σαουθάμπτον.
 
Πηγή: sdna.gr
 

Δειτε Επισης

Εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής του Φλικ η Μπάγερν Μονάχου
Σήκωσε το Κύπελλο για τρίτη φορά και πρώτη μετά από 110 χρόνια η Σεν Ζιλουάζ
Ο Μπαπέ λέει αντίο στους φιλάθλους της Παρί την Κυριακή
Ο Πάου Κουμπαρσί υπέγραψε νέο συμβόλαιο με ρήτρα αποδέσμευσης 500 εκ.
Ξεκαθαρίζει το ζευγάρι του τελικού στο Europa League
Champions League-Ο τελικός στο «Γουέμπλεϊ» και η ώρα διεξαγωγής
Η Μπάγερν Μονάχου έμεινε χωρίς τίτλο για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια
Ρεάλ Μαδρίτης VS Μπάγερν-Έξαλλος ο Ντε Λιχτ με τη διαιτησία
Εξέγερση από παίκτες της Γιουνάιτεντ που ζητούν άμεση απομάκρυνση του Τεν Χαγκ
Η Παρί και η κατάρα των δοκαριών-Ξεπέρασε την Μπαρτσελόνα του 2011-12