Κανένας με το απόλυτο – Ο παγκίτης Μοράις και η επιστροφή Πάρντο και Αλωνεύτη

Με την ενδεκάδα που παρέταξε κόντρα στον Εθνικό ο Τόμας Κρίστιανσεν (διαβάστε εδώ) έβαλε τέλος σε αρκετά στατιστικά που ίσχυαν μέχρι την 7η αγωνιστική.
 
Καρλάο και  Βάτερμαν ήταν οι μοναδικοί ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ που διατηρούσαν το απόλυτο με 630’ συμμετοχής.
 
Πέραν των δύο, οι Βάντερ και Μοράις έπαιξαν ως βασικοί στις εφτά πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Η εικόνα με τον Μοράις να κάθεται στον πάγκο είναι ασυνήθιστη στα εννιά χρόνια παρουσίας του στον ΑΠΟΕΛ.
 
Ο Αλωνεύτης επιστρέφει στην αρχική ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ μετά τις 7 του Μάη, ενώ ο Πάρντο έπαιξε τελευταία φορά στον αγώνα του Σούπερ Καπ με τον Απόλλωνα στις 10 Αυγούστου. 
 
 

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ο Ιμπόρα ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση και αναλαμβάνει βοηθός προπονητή στη Λεβάντε
Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ ο Τάισον
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Η συγκινητική ανάρτηση του Τσιμίκα για τον Ζότα-«Θα σε θυμόμαστε πάντα και θα σε αγαπάμε για πάντα»
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος