Δημητρίου: «Να δώσουμε συνέχεια στο νικηφόρο σερί»

Αισιόδοξος ότι η ΑΕΚ θα πετύχει το στόχο της με την εικόνα που παρουσιάζει στο γήπεδο, είναι ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας Κυριάκος Δημητρίου. Σε δηλώσεις του στο Σούπερ Σπορ, αναφέρθηκε στην επιτυχία της ΑΕΚ στο "Παφιακό", για το απόλυτο της ομάδας στο πρωτάθλημα και για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.
 
Αξιοσημείωτο επίσης είναι το γεγονός πως η ΑΕΚ πετυχαίνοντας και την ένατη της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια, ισοφαρίζει τα μοναδικά ρεκόρ Ομόνοιας και Ανόρθωσης που κατέχουν από το 1977 και 1997 αντίστοιχα. Οι δύο ομάδες είχαν το απόλυτο στις εννέα πρώτες αγωνιστικές και χάλασε το σερί τους στην 10η αγωνιστική.  
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του εκπρόσωπου Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκου Δημητρίου:
 
Για τη νίκη στο Παφιακό:
 
 «Όταν κερδίζεις είσαι ικανοποιημένος, με συνοπτικές διαδικασίες, έγιναν όλα έτσι όπως τα είχε στο μυαλό του και σχεδιάσει ο προπονητής μας, ο οποίος έκανε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα,. Δεν κοιτάμε αριθμούς ή ρεκόρ, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, είναι ένα παιχνίδι πρόκληση αυτό που ακολουθεί με το ΑΠΟΕΛ στην έδρα μας, προηγουμένως πρέπει να τελειώσουμε την πρόκριση την Τετάρτη στο κύπελλο κόντρα στην Ομόνοια Αραδίππου».
 
Για το αλάνθαστο σερί: 
 
«Η εικόνα που βγάζει η ομάδα, μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας. Οκτώ αγωνιστικές έχουν περάσει, κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι, δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες, θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και να δώσουμε συνέχεια στο νικηφόρο σερί».
 
Για το ροτέισιον: 
 
«Ένα από τα πιο μεγάλα κέρδη είναι αυτό, το γεγονός ότι όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι και ο προπονητής διατηρεί ζεστούς όλους τους ποδοσφαιριστές για να είναι έτοιμοι να αγωνιστούν και να προσφέρουν, αυτό είναι στα υπέρ μας».
 
Για αγωνιστικά: 
 
«Θέλουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα και να συνεχίσουμε. Αν όλα πάνε κατ’ ευχή θα πάμε χωρίς προβλήματα στα δυο αυτά παιγνίδια της εβδομάδας, σε κύπελλο και πρωτάθλημα».
 
Για Άλβες: 
 
«Είναι ένας ποδοσφαιριστής πολύ καλός, είναι και θέμα ψυχολογίας το γκολ, ήταν ο πρωταγωνιστής μαζί με τον Τρισκόφσκι, γενικά είχαμε πολύ καλή εικόνα και περάσαμε με σχετική άνεση από το Παφιακό με όλο το σεβασμό προς την ΑΕΖ».
 
Στη συνέχεια στο πρωτάθλημα η ΑΕΚ αγωνίζεται με τις ομάδες που είναι στις πρώτες θέσεις:
 
«Πηγαίνουμε βήμα με βήμα, στόχος να συνεχίσουμε νικηφόρα και να παραμείνουμε στην κορυφή. Πρώτα βλέπουμε το παιγνίδι με το ΑΠΟΕΛ, όπου στοχεύουμε στη νίκη».
 
 
 

Δειτε Επισης

Με νίκη της Ομόνοιας Αραδίππου ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική της Cyprus League
Την Τετάρτη η μάχη για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, ΑΠΟΕΛ και Πάφος διεκδικούν το Super Cup
Με ισοπαλία 2-2 έληξε η αναμέτρηση ΑΕΚ-Εθνικού Άχνας
Με νίκες προχώρησαν ΠΑΦΟΣ και ΑΠΟΕΛ-Έριξαν τριάρες σε ΑΕΛ και Σαλαμίνα
Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων