Πρόβαρε τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ ο δήμιος των «γαλαζοκιτρίνων»

Ο άνθρωπος που «πλήγωσε» τον ΑΠΟΕΛ την περασμένη βδομάδα στην Ελβετία σκοράροντας τρία τέρματα και υποχρέωσε τους «γαλαζοκίτρινους» στην πρώτη φετινή τους ήττα στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, βρέθηκε το καλοκαίρι του 2014 πολύ κοντά στο να ενταχθεί στον ΑΠΟΕΛ.
 
Επί ημερών Γιώργου Δώνη, οι «γαλαζοκίτρινοι» ήταν σε αναζήτηση επιθετικού και ο θηριώδης φορ που αγωνιζόταν από το 2008 μέχρι το 2013 στην Παρί Σεν Ζερμέν προτάθηκε στον ΑΠΟΕΛ. Η περίπτωση του εξετάστηκε σοβαρά και μάλιστα τα οικονομικά δεδομένα δεν ήταν απαγορευτικά για απόκτηση του, καθώς αξίωνε περίπου 250-275 χιλιάδες ευρώ.
 
Εν τέλει ο ΑΠΟΕΛ επέλεξε να κινηθεί για απόκτηση του Ράφικ Τζιμπούρ πληρώνοντας τα διπλάσια για απόκτηση του Αλγερινού επιθετικού με τον Οαρό να καταλήγει στην Γιανγκ Μπόις, όπου σκόραρε 41 γκολ σε 62 εμφανίσεις στα δυόμιση χρόνια παρουσίας του στη Βέρνη.
 
Με το χατ-τρικ που πέτυχε κόντρα στον ΑΠΟΕΛ έφτασε τα 9 γκολ στην Ευρώπη με τη φανέλα της Γιανγκ Μπόις και είναι ο πρώτος σκόρερ των Ελβετών στην ιστορία τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. 
 
 

Δειτε Επισης

H τοποθέτηση Πετρίδη για το χρέος του ΑΠΟΕΛ, το μπάτζετ της νέας χρονιάς και την αποχή παικτών
Ηττήθηκε από την ΑΕΛ και υποβιβάστηκε η Καρμιώτισσα
Το καθεστώς Φράνκο, η διαμάχη Μπαρτσελόνα-Ρεάλ και μια αντιπαλότητα γεμάτη ιστορία και σκιές
Πρωταθλήτρια Ρουμανίας η Στεάουα Βουκουρεστίου του Ηλία Χαραλάμπους
Αντίδραση για οφειλόμενα-Απείχαν από το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ
«Συμφώνησαν Στεπίνσκι και Widzew Łódź»-Δημοσίευμα στην Πολωνία για τον επιθετικό της Ομόνοιας
Ενημέρωση Απόλλωνα για τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ
Αποχαιρέτησαν τη χρονιά με μια χορταστική αναμέτρηση Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα
Οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές της σεζόν 2024-2025
Επαφές ΓΣΠ με εταιρεία από τη Μ. Ανατολή για κατασκευή επιπλέον κερκίδας με σκέπαστρο