Φάκελος για το ΑΕΖ - ΑΕΚ

Η UEFA απέστειλε στην ΚΟΠ φάκελο με στοιχεία για ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα στον αγώνα της 8ηςαγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta μεταξύ της ΑΕΖ Ζακακίου και της ΑΕΚ Λάρνακας.
 
Όπως σημειώνει η UEFA, υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι το αποτέλεσμα του αγώνα χειραγωγήθηκε προκειμένου να υπάρξουν διεφθαρμένα κέρδη από στοιχηματική δραστηριότητα.
 
Σύμφωνα με τα στοιχεία που περιλαμβάνει ο φάκελος, πριν την έναρξη του αγώνα, υπήρξε έντονος στοιχηματισμός ότι η ομάδα της ΑΕΖ θα έχανε τον αγώνα με διαφορά τουλάχιστον τριών τερμάτων και πως, στον αγώνα θα σημειώνονταν συνολικά, τουλάχιστον τέσσερα τέρματα.  
 
Ο φάκελος θα σταλεί στον Πειθαρχικό Εισαγγελέα της ΚΟΠ για αξιολόγηση των στοιχείων που περιλαμβάνει.

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Εικοσιένα χρόνια από το θαύμα της Εθνικής Ελλάδος στην Πορτογαλία
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»