«Όταν θέλει κάποιος ζημιά του ΑΠΟΕΛ, με 50.000 μπορεί να του την κάνει»

Σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο πρόεδρος του Ερμή, Λουκάς Φανιέρος, μίλησε και για το θέμα των φακέλων, ενώ αναφέρθηκε και στην πορεία της ομάδας του στη φετινή περίοδο.
 
Για το παιχνίδι κυπέλλου με την Δόξα: «Θα κάνουμε ένα παιχνίδι που δεν θα έχει πάθος. Και οι δύο ομάδες έχουν δύσκολα παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Εμείς έχουμε ένα κρίσιμο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα γιατί είναι παιχνίδι εξάδας. Με ενδιαφέρει το Κύπελλο αλλά το παιχνίδι του πρωταθλήματος είναι προτεραιότητα. Ο προπονητής μας θα κάνει κάποιες αλλαγές. Όλοι οι παίκτες του ρόστερ είναι άξιοι να φέρουν το αποτέλεσμα που θέλουμε».
 
 
Για το πώς αξιολογεί τον αγώνα του Κυπέλλου: «Από την στιγμή που γίνεται μια κλήρωση και είμαστε οι αδικημένοι, πρέπει να διαλέξουμε. Δεν γίνεται όλες οι ομάδες να αγωνίζονται με άλλες της δεύτερης κατηγορίας και εμείς με μια της πρώτης».
 
Για τη μέχρι τώρα πορεία:  «Δεν είμαι 100% ευχαριστημένος. Φαντάζεσαι να είχα τους τρεις βαθμούς με την Καρμιώτισσα; Δεν την μειώνουμε, είναι μια καλή ομάδα. Ξέρει να παίρνει τα αποτελέσματα. Νομίζω πως η Καρμιώτισσα τώρα θα είναι εύκολη για τους επόμενους αντιπάλους γιατί γνωρίζουν τώρα τον τρόπο παιχνίδια της και θα ξέρουν πως αντιμετωπίζουν ένα άξιο αντίπαλο. Περιμέναμε να είχαμε τουλάχιστον ισοπαλίες με Απόλλωνα και Ανόρθωση πάνω στη κόλλα μας. Τουλάχιστο νίκη με Νέα Σαλαμίνα, ο Άρης θα είναι πολύ πιο δύσκολο παιχνίδι, θα παίζει το τελευταίο του χαρτί γιατί θέλει αποτέλεσμα, είναι σε δύσκολη κατάσταση. Δεν έχει πούποτε ήττα στη κόλλα μου».
 
 
Για το παιχνίδι με την Ανόρθωση: «Με την Ανόρθωση ήμασταν τυχεροί. Βρήκε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρει, δεν τις αξιοποίησε, οι ποδοσφαιριστές μας το πίστεψαν και αν είχε ακόμη πέντε λεπτά θα μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι. Δείχνουμε χαρακτήρα».
 
Για το αν θα προκύψει ενίσχυση τον Ιανουάριο: «Θα γίνουν τρεις μεταγραφές τον Ιανουάριο».
 
Για τους φακέλους που κάνουν την εμφάνιση τους: «Μέχρι αυτή τη στιγμή η ομάδα μου δεν έχει εμπλοκή με φακέλους. Πέρσι ήρθαν δύο φάκελοι με τον Ερμή, χάσαμε και λεφτά γιατί τιμωρηθήκαμε από τους φακέλους. Να μην τα ρίχνουμε όλα στο πρόεδρο της ΚΟΠ. Εγώ πιστεύω για να έρθει φάκελος πρέπει να είναι σοβαρά τα στοιχεία. Όταν θέλει κάποιος ζημιά του ΑΠΟΕΛ, με 50.000 μπορεί να του την κάνει. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Υπάρχει ένα φαβορί που σε κάποια φάση θα χάσουν. Αυτή την ώρα δεν έχει πρόβλημα; Πριν λίγες μέρες καλεστήκαμε από την Αστυνομία για περσινό παιχνίδι με την Δόξα. Λένε πως ήταν να κερδίσει η Δόξα 2-1 και ήρθε ισοπαλία το τελευταίο λεπτό. Μας είπαν πως παίχτηκε αρκετά λεφτά να έρθει 2-1 και τους λέω αφού δεν ήρθε, τελείωσε ισόπαλο το παιχνίδι, πως γίνεται να έρθει φάκελος για το παιχνίδι».
 

Δειτε Επισης

Με νίκη της Ομόνοιας Αραδίππου ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική της Cyprus League
Την Τετάρτη η μάχη για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, ΑΠΟΕΛ και Πάφος διεκδικούν το Super Cup
Με ισοπαλία 2-2 έληξε η αναμέτρηση ΑΕΚ-Εθνικού Άχνας
Με νίκες προχώρησαν ΠΑΦΟΣ και ΑΠΟΕΛ-Έριξαν τριάρες σε ΑΕΛ και Σαλαμίνα
Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων