Ρονάλντο: «Αυτοί που με μισούν μου κάνουν καλό»

Ο Πορτογάλος σταρ μίλησε στο Coach Magazine και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για το... μίσος που δείχνουν αρκετοί προς το πρόσωπό του.
 
Ο Ρονάλντο, έδωσε μία απολαυστική απάντηση, τονίζοντας πως αντίθετα με ό,τι πιστεύουν πολλοί, αυτοί που τον μισούν σαν προσωπικότητα, στην πραγματικότητα τον βελτιώνουν.
 
«Το ποδόσφαιρο μου έχει δείξει πως πρέπει να χρησιμοποιώ την αρνητική κριτική ως κίνητρο. Στην πραγματικότητα χρειάζομαι τους εχθρούς μου. Αυτοί με έχουν βοηθήσει να να καταφέρω ό,τι έχω κερδίσει», υποστήριξε ο Ρονάλντο.
 
Παράλληλα, μιλώντας για τον Μέσι, τόνισε πως μπορεί να μην είναι οι καλύτεροι φίλιοι, ωστόσο σέβεται σε μεγάλο βαθμό τον Αργεντινό άσο της Μπαρτσελόνα.
 
«Δεν είμαστε καλοί φίλοι, αλλά υπάρχει σεβασμός μεταξύ μας. Τα ΜΜΕ πουλάνε μια μεγάλη αντιπαλότητα, την οποία όμως δεν έχουμε».
 
Ο Ρονάλντο μίλησε επίσης με τα καλύτερα λόγια για τον Ζιντάν, τονίζοντας ότι «είναι ένα τέλειο παράδειγμα στον τρόπο με τον οποίο βελτίωσε τα αποδυτήρια. Τελειώσαμε καλά τη σεζόν, κατακτήσαμε το Champions League και μετά το Σούπερ Καπ. Ήταν μία τεράστια σεζόν για μένα στη Μαδρίτη και ο Ζιντάν ήταν ο κατάλληλος προπονητής».
 
Επιπλέον ο Ρονάλντο είχε καλά λόγια να πει και για τον Μουρίνιο, με τον οποίο φαινόταν να μην έχουν και τις καλύτερες σχέσεις.
 
«Έχω παίξει με πολλούς προπονητές, αλλά ο Μουρίνιο ήταν ο μεγαλύτερος στοχαστής. Εξέταζε τα πάντα, μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια».
 
ΠΗΓΗ: sdna.gr

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Ο 17χρονος γιος του Ιμπραΐμοβιτς πέτυχε ένα γκολ που θα ζήλευε και ο πατέρας του
Όχι πριν το 2025 η ετυμηγορία για Μάντσεστερ Σίτυ στη «δίκη του αιώνα»
Έγινε άγαλμα, έδωσε το όνομα του σε αεροδρόμιο, τώρα θα έχει και το νόμισμά του ο Ρονάλντο-Φωτογραφίες
Νέο σοκ στη Μπαρτσελόνα-Χάνει τον Ντάνι Όλμο για τον επόμενο μήνα
Τρένο η Παρί στην μετά-Εμπαπέ εποχή-Η βαθμολογία και τα αποτελέσματα στην Ligue 1
ΒΙΝΤΕΟ: Επέστρεψε, σκόραρε έγραψε ιστορία και... τους έστειλε για ύπνο ο Μέσι
Μυθικό ρεκόρ από τον CR7-Έφτασε τους 1 δισ. ακολούθους στα social media
Έρευνες για «στημένα» σε 17 αγώνες ποδοσφαίρου στη Γερμανία
Καθάρισαν και με τη… βούλα για τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Σαν Σεμπαστιάν, Βινίσιους και Εμπαπέ
Φούντωσαν οι φήμες για επανασύνδεση της Γουάντα Νάρα με τον Μάουρο Ικάρντι