Κουτσοκούμνης: "Πρέπει να φύγω γιατί, ξέρετε, θα γκρινιάζει και το μωράκι"

Ξεχωριστό ενδιαφέρον είχε η συζήτηση των δημοσιογράφων με τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη, σε πηγαδάκι που στήθηκε αμέσως μετά την παρουσίαση της προσωρινής διοικούσας επιτροπής της ΕΠΟ.

Ο επιτετραμμένος της ΦΙΦΑ στην Αθήνα, έθεσε το θέμα των πολλών Επιτροπών που διαθέτει η ΕΠΟ, οι οποίες μάλιστα στελεχώνονται και από πολλά άτομα, ενώ κάποιες δεν λειτουργούν καν! Επιτροπές, οι οποίες είχαν δημιουργηθεί με ένα σκοπό: Να βολεύονται πρόεδροι Ενώσεων που ανήκουν στο «σύστημα»!

Γι’ αυτές, ο κ. Κουτσοκούμνης τόνισε πως είτε θα καταργηθούν, είτε θα διατηρηθούν κάποιες αλλά θα στελεχωθούν με ένα μόνο άτομο και όχι με 4-5 όπως συνέβαινε μέχρι τώρα.

Σε ό,τι αφορά τα 6 μέλη της «Επιτροπής Εξομάλυνσης», αυτά θα λαμβάνουν μια μηνιαία αποζημίωση, η οποία αν υπερβαίνει τον προϋπολογισμό της ΕΠΟ, τότε θα καλύπτεται από τη ΦΙΦΑ.

Παράλληλα, ο κ. Κουτσοκούμνης έχει ζητήσει να κλείσει το οικονομικό έτος της ομοσπονδίας τώρα, και όχι όταν προβλεπόταν, καθώς ήθελε να γνωρίζει την οικονομική κατάσταση που παραλαμβάνει και τις όποιες «τρύπες».

Για την επιλογή των 6 μελών της προσωρινής διοίκησης της ΕΠΟ, ο Κύπριος παράγοντας υπογράμμισε πως είχε φτιάξει αρχικά μια λίστα και επέλεξε εν τέλει αυτούς που θεωρούσε καλύτερους. Σημείωσε μάλιστα ότι δεν έλαβε από κανέναν αρνητική απάντηση και πως σε όποιον απευθύνθηκε, υπήρξε θετική ανταπόκριση από την αρχή.

Κουβέντα έγινε και για τις φωνές που ακούγονται από ΠΑΕ για την κατάσταση στη διαιτησία και στην ΕΠΟ γενικότερα, με τον Κωατάκη Κουτσοκούμνη να συστήνει να πέσουν οι τόνοι και να απειλεί: «Αν δεν ηρεμήσουν αυτοί, θα τους ηρεμήσουμε εμείς, κανονιστικά», εννοώντας προφανώς πως θα επιβληθούν κυρώσεις.

Πάντως ο Κύπριος παράγοντας δεν κάθισε πολύ διότι έπρεπε να ταξιδέψει πίσω στην πατρίδα του, όπου τον περίμενε το... διάσημο πλέον «μωράκι» του (όπως το αποκαλεί συχνά με τις αναρτήσεις του στο facebook)! «Πρέπει να φύγω γιατί, ξέρετε, θα γκρινιάζει και το μωράκι. Γυρίζω και πρέπει κάπου να το πάω…», είπε με το χιούμορ που τον διακρίνει.

Σε ένα άλλο πηγαδάκι, εξάλλου, μετείχε ο νέος πρόεδρος της ΚΕΔ, Γιώργος Μπίκας, που παραδέχτηκε ότι συμφώνησε για τη θέση διότι «δέχτηκαν τους όρους μου»! Αυτό προφανώς σημαίνει ότι το καλοκαίρι που του πρότειναν τη θέση οι «Γκιρτζίκηδες», δεν αποδέχονταν και τους όρους του!

Πρόσθεσε δε, ότι τα πάντα στη διαιτησία ξεκινούν από «μηδενική βάση», που είναι ένα καλό νέο, ενώ αποκάλυψε και το εξής καταπληκτικό: «Πριν έρθω εδώ, πήγα και άναψα ένα κεράκι για να πάνε όλα καλά»!  
 

Δειτε Επισης

Τρελάθηκε η Ευρώπη με Ολυμπιακό και Μεντιλίμπαρ-Τι αναφέρει ο ξένος Τύπος για την ιστορική νίκη στο «Βίλα Παρκ»
Πανζουρλισμός από τους οπαδούς του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο, στην υποδοχή της αποστολής
Έμερι: Ο Ολυμπιακός άξιζε να νικήσει, τώρα είναι το απόλυτο φαβορί
Μυθικός Ελ Κααμπί: Πέρασε Ελ Αραμπί, έπιασε Ντέταρι και... συνεχίζει!
Ο 14χρονος γιος του Μαρσέλο υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Ρεάλ
Πρώτη φορά ελληνική ομάδα βάζει τέσσερα γκολ σε αγγλική
Όλη η Ευρώπη θαύμασε τον Θρύλο και το… masterclass του στρατηγού του
Ερυθρόλευκη παράνοια για τον Ολυμπιακό, πέρασε με τεσσάρα από το Βίλα Παρκ και... βλέπει OPAP Arena
Η Σπόρτινγκ πιέζει για τον Ιωαννίδη και ο Παναθηναϊκός ζητάει 20 εκατoμμύρια ευρώ
Συγκλονίζει ο Αλμέιδα-«Είχα σοβαρά προβλήματα με το αλκοόλ, νόμιζα θα πεθάνω»