Κουτσοκούμνης: "Η διοικούσα είναι κάτι σαν ανωμαλία στο ποδόσφαιρο αλλά κάποιες φορές κρίνεται αναγκαία"

O Kωστάκης Κουτσοκούμνης έκανε γνωστά στη συνέντευξη Τύπου από τα γραφεία της ΕΠΟ την Επιτροπή Εξομάλυνσης που θα ξεκινήσει τις εργασίες της στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία κατόπιν υπόδειξης της FIFA και της UEFA.  
 
Τα έξι μέλη που θα την αποτελούν είναι: Γιάννης Δρόσος πρόεδρος, Νικόλας Μπάτσης αναπληρωτής πρόεδρός, Γεώργιος Μπίκας υπεύθυνος διαιτησίας και πρόεδρος ΚΕΔ, Ζήσης Βρύζας υπεύθυνος εθνικών ομάδων, Αλέξης Δέδες εσωτερικός γραμματέας, Αποστολος Γέροντας μέλος.
 
Ο κύριος Κουτσοκούμνης στην τοποθέτησή του ανέφερε: «Καλημέρα σε όλους. Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας εδώ. Πραγματικά με γεμίζει προσωπικά και όλη την Επιτροπή με ελπίδα γιατί υπάρχει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον και σε μέρα που τα ΜΜΕ κανονικά δεν δουλεύουν. Οι εξελίξεις κυλούν και σήμερα ήταν ευδόκιμο για εμάς να ανακοινώσουμε την διοικούσα. Η ΦΙΦΑ αποφάσισε να εγκαταστήσει προσωρινή διοικούσα στην Ελλάδα για να εξομαλύνει την κατάσταση και μετά να πάει σε εκλογές. Οι εκλογές είναι ένα ιερό δικαίωμα που πρέπει να εξασκείται. Η διοικούσα είναι κάτι σαν ανωμαλία στο ποδόσφαιρο αλλά κάποιες φορές κρίνεται αναγκαία για να διορθώσει μία κατάσταση και ως προς το κανονιστικό
και ακόμα και το νομοθετικό πλαίσιο. Στην συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχουν προβλήματα και ως προς το νομοθετικό πλαίσιο. Είναι στις προτεραιότητές μας να αλλάξει το νομοθετικό και να προσβλέπει στην απρόσκοπτη λειτουργία της ΕΠΟ.
 
Η ευθύνη για την διοικούσα ανατέθηκε στην ομάδα που παρακολουθούσε την Ελλάδα τόσο καιρό. Σε εμένα, τον Ρηγόπουλο και τον Κορβάρο. Γιάννης Δρόσος: πρόεδρος, Νικόλαος Μπάτσης: Αναπληρωτής πρόεδρος, Γεώργιος Μπίκας:
Υπεύθυνος διαιτησίας, πρόεδρος ΚΕΔ, Ζήσης Βρύζας: Υπεύθυνος ομάδων, Αλέξης Δέδες: Εσωτερικός Γραμματέας και Απόστολος Γέροντας: μέλος. Η Επιτροπή έχει το δικαίωμα να προσθέσει άτομα εάν κριθεί ότι πρέπει να υπάρξουν προσθήκες. Κρίνουμε επί του παρόντος τα έξι είναι αρκετά». 
 
Πηγή: sdna.gr
 

Δειτε Επισης

Μυθικός Ελ Κααμπί: Πέρασε Ελ Αραμπί, έπιασε Ντέταρι και... συνεχίζει!
Ο 14χρονος γιος του Μαρσέλο υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Ρεάλ
Πρώτη φορά ελληνική ομάδα βάζει τέσσερα γκολ σε αγγλική
Όλη η Ευρώπη θαύμασε τον Θρύλο και το… masterclass του στρατηγού του
Ερυθρόλευκη παράνοια για τον Ολυμπιακό, πέρασε με τεσσάρα από το Βίλα Παρκ και... βλέπει OPAP Arena
Η Σπόρτινγκ πιέζει για τον Ιωαννίδη και ο Παναθηναϊκός ζητάει 20 εκατoμμύρια ευρώ
Συγκλονίζει ο Αλμέιδα-«Είχα σοβαρά προβλήματα με το αλκοόλ, νόμιζα θα πεθάνω»
Έμερι: Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό, είναι διασκεδαστικό να παίζεις στην Ευρώπη
Μεντιλίμπαρ: Σεβόμαστε την Άστον Βίλα αλλά ήρθαμε για θετικό αποτέλεσμα
Στο Μπέρμιγχαμ με ένα ερυθρόλευκο όνειρο τρελό o Ολυμπιακός