Όταν ο Χαραλαμπίδης αντιμετώπισε τον ΑΠΟΕΛ

ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ θα «μονομαχήσουν» τα βράδυ του Σαββάτου στην «ΑΕΚ Αρένα» στην πρώτη μεταξύ τους μάχη της χρονιάς.
 
Οι δύο βασικοί διεκδικητές του τίτλου τα τελευταία χρόνια θα επιδιώξουν να πάρουν νίκη ψυχολογίας με τους Λαρνακείς να στοχεύουν στο +5 από τον ΑΠΟΕΛ και τους «γαλαζοκίτριους» να έχουν στην «ακίδα» τη μοναξιά της κορυφής.
 
Ιδιαίτερο θα είναι το σημερινό παιχνίδι για τον Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη. 15 χρόνια επαγγελματικής καριέρας στον «Αρχάγγελο» δεν είναι και λίγα. Ο μέχρι πρότινος αρχηγός του ΑΠΟΕΛ θα τεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα της καρδιάς του σε επίσημο παιχνίδι.
 
Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ο Χαραλαμπίδης θ’ αγωνιστεί ως αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ. Στις 4 Σεπτεμβρίου 2005 ο «Μπίδης» είχε παίξει κόντρα στον ΑΠΟΕΛ σε φιλικό παιχνίδι μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Παναθηναϊκού στο ΓΣΠ.
 
Ο αγώνας περιλαμβανόταν στη συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων για πώληση του Χαραλαμπίδη στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς με τους «γαλαζοκίτρινους» να βάζουν στο ταμείο τους 130 χιλιάδες λίρες. 
 

Δειτε Επισης

Μίλησε για όλους και για όλα ο Πρόδρομος-«Είπα φέρε μου κιβώτια να πακετάρω για να φύγω»
Η Ιντιάνα ισοπέδωσε το Κλίβελαντ και έκανε το 3-1 στην σειρά
«Δεν είναι δίκαιο το σημερινό αποτέλεσμα, καταπληκτικός επαγγελματίας ο Ζέκα»
«Γνωρίζαμε ότι θα ήταν μια δύσκολη χρονιά με βάση κάποια συγκεκριμένα πράγματα»
Οι Γενοβέζοι πάγωσαν το «Μαραντόνα» και έβαλαν φωτιά στη μάχη για το σκουντέτο
Τα ντέρμπι και οι αριθμοί λένε όλη την αλήθεια για τον πρωταθλητή και τη νοοτροπία του Μεντιλίμπαρ
Βιεϊρίνια για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ-«Έχουμε κάνει μία συζήτηση, αλλά δεν έχουμε αποφασίσει τίποτα»
Τι χρειάζεται για να είναι ισχυρός στην κλήρωση του Champions League o Παναθηναϊκός
«Κερδίσαμε την τρίτη θέση και εκεί στέκομαι, περιπλέξαμε μόνοι μας την χρονιά»
Ο ΠΑΟΚ είχε για τον Βιεϊρίνια και βάθρο χωρίς κούπα με “τι είναι αυτό ρε;”