«Βράζει» ο κόσμος με Τιμούρ και διοίκηση (pics)

Μπορεί στο ξενοδοχείο της αποστολής να βρέθηκαν λίγοι οπαδοί της «Ένωσης» και όλα να κύλησαν ήρεμα, ωστόσο οι περισσότεροι ξέσπασαν τον θυμό και την αγανάκτησή τους για την εικόνα της ομάδας τους στο «Καραϊσκάκης» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Οι αντιδράσεις άρχισαν από νωρίς, καθώς ήδη μετά το γκολ του Ιντέγιε, η επίσημα σελίδα της ΑΕΚ στο facebook κατακλύστηκε από ιδιαίτερα οργισμένα μηνύματα οπαδών. Καθώς η ώρα περνούσε και η ομάδα τους δεν κατάφερνε να ανακάμψει, τα μηνύματα πολλαπλασιάστηκαν, ενώ το τελικό ξέσπασμα ήρθε μετά το τελικό 3-0. 

Στο επίκεντρο των επικρίσεων βρέθηκαν ο Τιμούρ Κετσπάγια, αλλά και η διοίκηση. Ο κόσμος «έβραζε» με τις επιλογές του Γεωργιανού τεχνικού για τη βασική ενδεκάδα και κυρίως με την απόφασή του να ξεκινήσει τον Λαμπρόπουλο αντί του Σιμόες. 

Πολλές αντιδράσεις προκάλεσε στη διάρκεια του αγώνα και η κίνησή του να βάλει στην επίθεση τον Πέκχαρτ κρατώντας στον πάγκο τον Αραβίδη. 

Οι οπαδοί της «Ένωσης» τα έβαλαν και με την διοίκηση κατηγορώντας την, μεταξύ άλλων για... μεταγραφές παλαιμάχων, έκαναν σύγκριση των αναπληρωματικών της ομάδας τους με αυτούς του Ολυμπιακού (Τσόρι, Καρντόσο, Καμπιάσο και από την άλλη Πέκχαρτ, Πλατέλλας, όπως έγραφαν πολλοί), ενώ ζητούσαν την άμεση αντικατάσταση του Κετσπάγια. 

Ο κόσμος της ΑΕΚ ήταν έξαλλος και με τους περισσότερους παίκτες που αγωνίστηκαν στο «Καραϊσκάκης» και τους... έκραξαν για το γεγονός ότι μπήκαν στο γήπεδο χωρίς νεύρο και τσαμπουκά για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Παρά την αγανάκτηση του κόσμου, πάντως, αρκεί να σημειωθεί η στάση που τήρησε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, η οποία σε αντίθεση με πρακτικές που είδαμε στο πρόσφατο παρελθόν από άλλες ομάδες, δεν προχώρησε σε κανενός είδους λογοκρισία στα σχόλια σεβόμενη τις απόψεις των φιλάθλων της. 

Δείτε χαρακτηριστικές αντιδράσεις στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ στο facebook: 

 
 

 

 

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Δειτε Επισης

Εθνική Ελλάδας: Πρόβλημα τελευταίας στιγμής με Μασούρα, δεν παίζει με Φινλανδία και Ιρλανδία
Με Φινλανδία ανοίγει ο νέος κύκλος της Ελλάδας του Γιοβάνοβιτς
Ελ Καμπί-Ουναΐ: Με καρδούλες και χεράκια συνεργασίας η αντίδρασή για το γκολ τους
«Ο Μαρσιάλ αναμένεται να συνεχίσει στη Φλαμένγκο»
«Ο Ολυμπιακός και η Φενέρμπαχτσε συμφώνησαν για τον Κεντ, είπε ‘όχι’ ο παίκτης»
H λίστα του ΠΑΟΚ για τους αγώνες στη League Phase του Europa League
Σέντερ φορ μόνο αν φύγει ο Σπόραρ, τι είδους στράικερ ψάχνει ο Παναθηναϊκός
Ετοιμάζεται να φέρει τον Πορτογάλο χαφ Ολιβέιρα, ο Ολυμπιακός
Τα ευρωπαϊκά του Ολυμπιακού Πειραιώς στη Δερύνεια (Pics)
«Σε συζητήσεις με τον Ουναχί ο Παναθηναϊκός»