Μπορούμε να ψαλιδίσουμε τη διαφορά μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου

Πεπεισμένος ότι ο Απόλλωνας μπορεί να ανατρέψει τη βαθμολογική διαφορά των 8 βαθμών που τον χωρίζει από την πρώτη θέση της βαθμολογίας μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου των "γαλάζιων" της Λεμεσού, Φανούριος Κωνσταντίνου μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM. 
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις
«Ήταν εξαιρετικά δύσκολο παιγνίδι, η πίεση ήταν αφόρητη, όσο και αν προσπαθήσαμε να την διαχειριστούμε με τον καλύτερο τρόπο, αυτή η ομάδα έχει τρομερά περιθώρια βελτίωσης, η διακοπή θα είναι ευεργετική για μας, περάσαμε δύσκολα το προηγούμενο διάστημα. Είχαμε και τον παράγοντα τύχη με το μέρος μας, είχαμε περισσότερη τύχη και διάθεση, δείξαμε ότι θέλαμε περισσότερο τη νίκη από την Ομόνοια».
 
Για την εξέλιξη του αγώνα με την Ομόνοια: «Φανήκαμε και τυχεροί εκεί που ήταν ισορροπημένο το παιγνίδι προηγηθήκαμε στο σκορ και ήρθε και το δεύτερο τέρμα μετά. Η Ομόνοια ίσως να άξιζε κάτι περισσότερο χθες, πήραμε εμείς τους βαθμούς και προχωρούμε.
 
Ήταν νίκη ψυχολογίας και αυτοπεποίθησης, η ομάδα ήταν καταβεβλημένη με το άγχος και την πίεση, ο φετινός Απόλλωνας μπορεί να αποδώσει πάρα πολύ περισσότερα στη συνέχεια, με την διακοπή τώρα η ομάδα θα γεμίσει και θα είναι καλύτερη».
 
Για τη φάση του πέναλτι: «Δεν έχω τοποθετηθεί ούτε για την ομάδα μας που είχε παράπονα στα προηγούμενα παιγνίδια. Είναι δικαίωμα του οποιουδήποτε να διαμαρτύρεται αν νομίζει ότι έχει αδικηθεί».
 
Για κόσμο: «Η Ομόνοια εξάντλησε τα εισιτήρια που έλαβε. Στον κόσμο του Απόλλωνα υπήρχε απογοήτευση, αλλά υπό τις περιστάσεις οι φίλοι του Απόλλωνα ήταν αρκετοί…».
 
Για απόδοση Γκιέ και Ντα Σίλβα: «Έχουμε πλειάδα πολύ καλών ποδοσφαιριστών. Μας ικανοποίησε επίσης η παρουσία του Χάμπου. Έχουμε ποιότητα, θέλουμε δυο-τρία συνεχόμενα νικηφόρα αποτελέσματα για να μπορέσει να βρει αυτοπεποίθηση η ομάδα».
 
Για τη διαφορά από την κορυφή: «Αν παρουσιαστούμε σοβαροί και προσγειωμένοι, θα ψαλιδίσουμε τη διαφορά μέχρι το τέλος του α’ γύρου».
 
Πως θα αξιοποιήσετε την διακοπή: «Ήταν ο πιο δύσκολος μήνας από τότε που ανέλαβε η διοίκηση. Τώρα με καθαρό μυαλό θα δουλέψουμε καλύτερα.
 
Για τον αγώνα με τον Ερμή: «Υπάρχει χρόνος για να συγκεντρωθούμε σε αυτό το παιγνίδι».
 
 

Δειτε Επισης

Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»