«Έμφραγμα» στο 93’ (video)!

Την ευκαιρία να πιάσει τον ΑΠΟΕΛ στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας προσπέρασε η ΑΕΛ, η οποία υποχρεώθηκε σε απρόσμενη (εξ ου και οδυνηρή) ισοπαλία 1-1 με την ΑΕΖ στο «Τσίρειο». Ο βαθμός αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία για τους νεοφώτιστους, δεδομένου ότι αγωνίζονταν με δέκα παίκτες στο τελευταίο ημίωρο, δέχτηκαν το γκολ από καραμπόλα και βρήκαν το σθένος να ισοφαρίσουν στην τελευταία φάση του παιχνιδιού διατηρώντας τοιουτοτρόπως και το εκτός έδρας αήττητό της (σ.σ. τέσσερις ισοπαλίες σε ισάριθμες αναμετρήσεις)!

Ευκαιρίες η ΑΕΖ
Στο πρώτο ημίχρονο η οικοδέσποινα εν τη απουσία του Σοάρες (σ.σ. προφυλάχθηκε, καθώς ευρισκόταν στο όριο καρτών) από την ενδεκάδα υστέρησε δημιουργικά, σε αντίθεση με την ΑΕΖ που ήταν επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις.
Το αποτέλεσμα ήταν οι δύο ομάδες να οδηγηθούν στην ανάπαυλα δίχως σκορ, αλλά με τους φιλοξενούμενους να έχουν πιστωθεί δύο πολύ καλές ευκαιρίες (19’, 34’ Σάσι) και με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για χέρι του Τσιμοντζί στο 24’ που δεν τιμωρήθηκε με τον καταλογισμό πέναλτι.
 
Αποβολή Ρέις και γκολ με κόντρα
Η επανάληψη ξεκίνησε με τον Χρυσοστόμου να αρνείται στον Μέσκα το 1-0 (50’), αλλά η κομβική στιγμή για την έκβαση του αγώνα ήταν η αποβολή του Ρέις στο 61’ με δεύτερη κίτρινη. Επτά λεπτά αργότερα η τύχη χαμογέλασε πλατιά στην ΑΕΛ, καθώς σε σέντρα του Σόουζα η μπάλα άλλαξε πορεία στο κεφάλι του Τσιμοντζί και κατέληξε στα δίχτυα.
 
«Ξαφνικός θάνατος»
Το παιχνίδι έμοιαζε πλέον κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της οικοδέσποινας, η οποία όμως είδε τον Χρυσοστόμου να αρνείται το 2-0 στους Ουέλινγκτον (77’) και Μέσκα (88’). Στις καθυστερήσεις η ΑΕΖ, η οποία νωρίτερα είχε απειλήσει μόνον μ’ ένα σουτ του Εντρίκ (76’, απέκρουσε ο Ρόμο), έφτασε στην ισοφάριση μ’ ένα ξερό σουτ του Σάσι (93’)
ΑΕΛ (4-2-3-1): Ρόμο - Αϊρόσα, Λαφράνς, Σιέλης, Φορτούνα - Σόουζα, Νικολάου (46’ Σοάρες) - Μέσκα, Σαβανέ (86’ Γεωργιάδης), Μπαμπάνκο (46’ Ουέλινγκτον) - Αουραμπαρένα.
ΑΕΖ (4-2-3-1): Χρυσοστόμου - Κυριάκου, Σκόπλιακ, Ρέις, Σακελλαρίου (82’ Σεμέδο) - Τσιμοντζί (81’ Αουρέλιο), Φελισιέν - Ανδρέου (66’ Μαμμίδης), Σάσι, Έντρικ - Πάγκαλος.


  

Δειτε Επισης

Με νίκη της Ομόνοιας Αραδίππου ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική της Cyprus League
Την Τετάρτη η μάχη για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, ΑΠΟΕΛ και Πάφος διεκδικούν το Super Cup
Με ισοπαλία 2-2 έληξε η αναμέτρηση ΑΕΚ-Εθνικού Άχνας
Με νίκες προχώρησαν ΠΑΦΟΣ και ΑΠΟΕΛ-Έριξαν τριάρες σε ΑΕΛ και Σαλαμίνα
Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων