Η ΑΕΖ που «αν θέλει χάνει» και αυτοί που ασχολούνται με τον ʼθω

«Να ξέρουν τα παιδιά ότι αν συνεχίσουν έτσι θα χάνουν αν το θέλουν μόνο αυτοί» δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΖ, Νικόλας Μαρτίδης, μετά το τέλος την ισοπαλία (1-1) με την ΑΕΛ.
 
Σε σημερινές (31/10) του δηλώσεις ο Κύπριος τεχνικός έδωσε εξηγήσεις για το τι ακριβώς εννοεί: «Θέλω να καταλάβουν οι ίδιοι ότι όταν παλεύουν τα παιχνίδια όπως χθες δεν θα είμαστε μόνο ανταγωνιστικοί αλλά θα παίρνουμε βαθμούς με όλους τους αντίπαλους. Έπαιξαν όπως θέλαμε, αλλάξαμε και το σύστημα. Όταν θέλουν αυτοί θα χάνουν, όταν δεν τα δίνουν όλα στο γήπεδο. Ήθελα να τσιγκλήσω λίγο τον εγωισμό τους. Σε άλλα παιχνίδια δεχόμασταν γκολ μέχρι το 10΄.
 
Μην ξεχνάτε ότι το ρόστερ και το μπάτζετ είναι χαμηλά. Έχουμε την ατυχία να έχουμε ένα σερί αγώνων με τις τέσσερις πρώτες ομάδες. Ο βαθμός με την ΑΕΛ ισοδυναμεί με ένα μικρό θαύμα. Αν δείτε τα παιχνίδια με τους αντιπάλους που είναι στα μέτρα μας δεν χάσαμε σε κανένα από αυτά. Με τον Άρη είχαμε ευκαιρίες, με την Ανόρθωση χάσαμε τη νίκη στο 90΄. Απλά το πρόγραμμα δεν μας βοήθησε να έχουμε συνεχόμενα αποτελέσματα».
 
Ενοχλήθηκε ο Χρυσοστόμου
Κάποια τέρματα που δέχθηκε ο Άθως Χρυσοστόμου σε προηγούμενα παιχνίδια της ΑΕΖ έφεραν ποικιλία σχολίων και ο Κύπριος πορτιέρε απάντησε μετά το ματς με την ΑΕΛ όπου είχε καλή επίδοση. «Θέλω να μιλήσω για ορισμένα πράγματα που έγιναν την περασμένη βδομάδα. Ορισμένοι δημοσιογράφοι γράφουν για το όνομά μου. Μου αρέσει που ασχολούνται μαζί μου και να συνεχίσουν έτσι».
 
Σχολιάζοντας την σχετική δήλωσε ο Νικόλας Μαρτίδης είπε: «Ο Άθως απάτησε για τον εαυτό του. Δεν μπορώ να το κατακρίνω, θα μιλήσω μόνο αγωνιστικά. Βοήθησε στο να κρατήσουμε την ΑΕΛ στα ρηχά. Βλέπω έναν ποδοσφαιριστή που μετά από δυο άσχημες εμφανίσεις παρουσιάστηκε έτοιμος και ήταν από τους διακριθέντες. Το ότι έπεφτε στο έδαφος είχε σύγκρουση με αντιπάλους. Έπαιξε γρήγορα εκεί που μπορούσε και αργά πάλι το ίδιο. Βοήθησε τους συμπαίκτες του. Πιθανόν το γιουχάισμα να δίνει έξτρα κίνητρο στους ποδοσφαιριστές».  

Δειτε Επισης

Χάνει Πίζι για το Super Cup ο ΑΠΟΕΛ-Τρεις οι απουσίες των πρωταθλητών
Με νίκη της Ομόνοιας Αραδίππου ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική της Cyprus League
Την Τετάρτη η μάχη για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, ΑΠΟΕΛ και Πάφος διεκδικούν το Super Cup
Με ισοπαλία 2-2 έληξε η αναμέτρηση ΑΕΚ-Εθνικού Άχνας
Με νίκες προχώρησαν ΠΑΦΟΣ και ΑΠΟΕΛ-Έριξαν τριάρες σε ΑΕΛ και Σαλαμίνα
Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)