Ρεάλ Μαδρίτης: ο Ζιντάν κάνει προπονήσεις με τέσσερις παίκτες! (pic)

Ο Ζινεντίν Ζιντάν έβαλε τη φόρμα του, πήρε τα... σύνεργά του και εμφανίστηκε σήμερα Τετάρτη στο προπονητικό κέντρο της Ρεάλ Μαδρίτης για να προπονήσει τέσσερις παίκτες...
 
Οι οποίοι τέσσερις είναι οι εξής δύο: ο Ντανίλο και ο Μαριάνο. Οι άλλοι δύο είναι οι τερματοφύλακες Κίκο Κασίγια και Ρούμπεν Γιάνεθ, οι οποίοι όμως προπονούνται με τον συνεργάτη του Γάλλου τεχνικού.  
 
Κοινώς έχει ξεμείνει από ποδοσφαιριστές ο Ζιντάν καθώς οι περισσότεροι έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες τους, ενώ υπάρχουν και τραυματίες. Συνολικά είκοσι παίκτες θα είναι απόντες τουλάχιστον για μια εβδομάδα και πως είναι δυνατόν να γίνει προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στη Μπέτις του Γουστάβο Πογιέτ. 
 
Σε αυτόν τον αγώνα, οι Μαδριλένοι θέλουν πάση θυσία να επιστρέψουν στις νίκες, μετά τις τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. 

Καρβαχάλ, Σέρχιο Ράμος, Νάτσο, Ίσκο, Βάσκες, Μοράτα, Κριστιάνο Ρονάλντο, Πέπε, Βαράν, Κρος, Κόβασιτς, Μπέιλ, Χάμες, Νάβας και Ασένσιο λείπουν από τις προπονήσεις με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους. 

Μαρσέλο, Κοεντράο, Κασεμίρο, Μπενζεμά και Μόντριτς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και δεν μπορεί να τους υπολογίζει για την προπόνηση ο Ζιντάν. 

Δείτε την χαρακτηριστική φωτογραφία από την εφημερίδα «Marca». Σε λίγο ο «Ζιζού» θα πρέπει να επιστρατεύσει τον πρόεδρο, Φλορεντίνο Πέρεθ! 
 
 
Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Καυγάς σε ζωντανή σύνδεση ανάμεσα σε Μπόμπαν και Ζλάταν-«Ποια είναι η δουλειά σου;»
Μπαρτσελόνα: Οι ειδικές εξετάσεις για την αναγέννηση του Πέδρι και το πλάνο για τους συνεχόμενους τραυματισμούς
Champions League: Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ μπαίνουν στον... χορό των «αστεριών»
«Σφαγή» σε Μπέργκαμο και ματσάρα στη Μαδρίτη στο φινάλε της 1ης αγωνιστικής του νέου Champions League
Τέλος ο Ντε Ρόσι από τη Ρόμα-Στη θέση του ο Γιούριτς
Κέιν, Μπαμπέ και Γιλντίζ τα πρόσωπα της πρεμιέρας του Champions League
Champions League: Γιατί Μάντσεστερ Σίτι και Τζιρόνα μπορούν να παίζουν μαζί στη διοργάνωση
Πέθανε ο Τοτό Σκιλάτσι
Απολύθηκε ο θρύλος της Ρόμα, Ντανιέλε Ντε Ρόσι
Champions League: Ρεβάνς τελικού για Σίτι και Ίντερ, «δοκιμασία» για την Παρί Σεν Ζερμέν