Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ που θαύμαζε ο Κρίστιανσεν όταν ήταν στην ΑΕΚ

Ο Τόμας Κρίστιανσεν δέχθηκε απίστευτη κριτική από μεγάλη μερίδα φίλων του ΑΠΟΕΛ για το γεγονός πως περιθωριοποίησε τον Στάθη Αλωνεύτη.
 
Μάλιστα, οι οπαδοί των «γαλαζοκιτρίνων» αποθέωσαν τον Κύπριο εξτρέμ όταν πήγε για ζέσταμα στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής με τον Άρη στο «Τσίρειο» όπου κατέγραψε, λίγο αργότερα, τα πρώτα λεπτά συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα.
 
Μια βδομάδα προηγουμένως στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Αναγέννηση Δερύνειας ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ ερωτηθείς γιατί δεν χρησιμοποιεί τον Αλωνεύτη απάντησε: «Αναγνωρίζω την αξία του ποδοσφαιριστή αλλά την δεδομένη χρονική στιγμή κανένας από τους ακραίους δεν υστερεί, Γιαννιώτας, Εφραίμ και Βάντερ. με βάση όσων βλέπω στις προπονήσεις  κρίνω ποιοι μπορεί να προσφέρουν την δεδομένη στιγμή. Δεν έχω αμφιβολία ότι θα έρθει η στιγμή που ο Αλωνεύτης θα πάρει τις ευκαιρίες του και θα βοηθήσει». 
 
Στο παιχνίδι με τη Δόξα ο Στάθης Αλωνεύτης αγωνίστηκε (ξανά) ως αλλαγή και πιστώνεται την πάσα στον Γιαννιώτα στη φάση του δεύτερου τέρματος με εκτέλεση κόρνερ. 
 
Τον Σεπτέμβριο του 2014, ως προπονητής της ΑΕΚ, ο Κρίστιανσεν μίλησε στην επίσημη σελίδα της Μπαρσελόνα, με αφορμή τον αγώνα του ΑΠΟΕΛ με τους Καταλανούς για τους Ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
 
Ο Δανός προπονητής αφού ανέφερε ότι ο ΑΠΟΕΛ αγωνίζεται με σχηματισμό 4-4-2 έκανε αναφορά σε τρεις ποδοσφαιριστές τους οποίους χαρακτήρισε top class και θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα οι παίκτες της «Μπάρτσα».  
 
Πρόκειται για τους Μαντούκα (σταμάτησε να αγωνίζεται), Τόμας Ντε Βινσέντι (αποχώρησε από τον ΑΠΟΕΛ) και Στάθη Αλωνεύτη!
 
Ο ποδοσφαιριστής για τον οποίο ο Κρίστιανσεν δέχθηκε κριτική ότι δεν χρησιμοποιεί όσο θα ήθελε ο κόσμος της ομάδας, δύο χρόνια πριν ήταν από τους… αγαπημένους του Δανού τεχνικού. 
 
 
 

Δειτε Επισης

Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»