Χαραλαμπίδης: «Νιώθουμε Έλληνες»

Τη στιγμή του Εθνικού Ύμνου κράτησε ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης από το παιχνίδι Ελλάδα – Κύπρος, τονίζοντας σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΙ ότι «νιώθουμε Έλληνες».
 
Aναλυτικά οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη:
 
«Συγχαρητήρια στην Ελλάδα. Από τη δική μας πλευρά, αφήνει μία πικρή γεύση το τελικό αποτέλεσμα. Από το πρώτο λεπτό θέλαμε να δείξουμε ότι μπορούμε εκτός έδρας και κόντρα σε μία καλή ομάδα να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Να κρατήσουμε την μπάλα και να κάνουμε φάσεις, ώστε να δείξουμε την ποιότητά μας. Όμως, δύο ατυχείς στιγμές και κάποιες φάσεις που χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας, μας στοίχισαν. Αλλά, έχουμε πολλά θετικά που μπορούμε να κρατήσουμε και μπορούμε να δείξουμε ότι σε ευρωπαϊκό επίπεδο υπάρχει Κύπριος ποδοσφαιριστής. Είναι καλό για εμάς, να μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο».
 
«Θα ήθελα να κρατήσω τη στιγμή του Εθνικού Ύμνου και για τις δύο χώρες. Νιώθουμε Έλληνες και παρακολουθούμε την Εθνική Ελλάδας σε ευρωπαϊκές ή παγκόσμιες διοργανώσεις και εύχομαι να δούμε και την Κύπρο σε μία μεγάλη διοργάνωση». 
 
«Κάθε παιχνίδι για εμάς είναι μία πρόκληση γιατί θέλουμε να δείξουμε την ποιότητά μας και ότι αυτή η φουρνιά έχει ταλέντο. Μπορούν οι Κύπριοι να παίξουν στο εξωτερικό και το γήπεδο και τα ευρωπαϊκά σαλόνια είναι καθρέπτης για όλους τους ποδοσφαιριστές. Η πρόκριση είναι δύσκολη, γιατί προκρίνεται ο πρώτος και ο δεύτερος παίζει μπαράζ. Αλλά, εμείς προσπαθούμε να παίρνουμε ό,τι καλύτερο από τα παιχνίδια».

Δειτε Επισης

Με νίκες προχώρησαν ΠΑΦΟΣ και ΑΠΕΟΛ-Έριξαν τριάρες σε ΑΕΛ και Σαλαμίνα
Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν