Τσακώνονται για το ποιος είναι ο πρόεδρος της ΑΕΖ

Από την ημέρα που η ΑΕΖ ανέβηκε στην Α’ κατηγορία έγιναν αμέτρητες αναφορές για την πολυετή θητεία του Στέλιου Χρίστου στον προεδρικό θώκο της ομάδας του Ζακακίου. Στην πορεία εμφανίστηκε και ο Άριστος Αριστοδήμου.
 
Σήμερα (11/01) ξεκίνησε «διαμάχη» ανάμεσα στους δύο για το ποιος πρέπει να λογαριάζεται πρόεδρος της ΑΕΖ.
 
«Ακόμα και εγώ δεν κατάλαβα γιατί ο προπονητής ανέφερε κάποιο όνομα ότι είναι ο πρόεδρος του σωματείου. Ο πρόεδρος τώρα και τόσα πολλά χρονιά είναι ο Στέλιος ο Χρίστου που εξακολουθεί να είναι πρόεδρος, αντιπρόεδρος ο Ανδρέας Χριστοδούλου, οικονομική υπεύθυνος η Μαρία Ξενοφώντος και άλλα μέλη του συμβουλίου που το απαρτίζουν από την περσινή χρονιά» ανάφερε ο Στέλιος Χρίστου σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις (Άστρα) με αφορμή μία τοποθέτηση του προπονητή της ομάδας, Νικόλα Μαρτίδη.
 
Λίγο αργότερα ήρθε η αντίδραση μέσω επίσημης ανακοίνωσης της ΑΕΖ: «Αναφορικά με την δήλωση του κ.Στέλιου Χρίστου προέδρου του σωματείου της ΑΕΖ, με όλο το σεβασμό προς το πρόσωπο του η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ της ΑΕΖ με πρόεδρο της το κ. Αριστο Αριστοδήμου και τα μέλη που την απαρτίζουν δεν αμφισβητεί την προεδρία του κ. Χρίστου ως πρόερδο του σωματείου.
 
Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας καθώς και τα ηγετικα της στελέχη από την αρχή του πρωταθλήματος ευρίσκονται παρά το πλευρό της ομάδας και δίνουν εντολές και πέρνουν αποφάσεις. Αποφάσεις και εντολές οι οποίες ουδέποτε έχουν αμφισβητηθεί από κανέναν μηδενός εξερουμένου ακόμη και του κ.Χρίστου του οποίου η ΣΥΝΘΕΣΗ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ και έχουν βοηθήσει στο μέγιστο έτσι ώστε η ομάδα μας να ευρίσκεται μέσα στο στόχο της που δεν ειναι άλλος από την παραμονή της στην κατηγορία.
 
Για το καλό της ομάδας μας θα επανέλθουμε για να ενημερώσουμε το ποδοσφαιρικό φίλαθλο κοινό για την πιο πάνω παρεξήγηση».

Δειτε Επισης

Χάνει Πίζι για το Super Cup ο ΑΠΟΕΛ-Τρεις οι απουσίες των πρωταθλητών
Με νίκη της Ομόνοιας Αραδίππου ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική της Cyprus League
Την Τετάρτη η μάχη για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, ΑΠΟΕΛ και Πάφος διεκδικούν το Super Cup
Με ισοπαλία 2-2 έληξε η αναμέτρηση ΑΕΚ-Εθνικού Άχνας
Με νίκες προχώρησαν ΠΑΦΟΣ και ΑΠΟΕΛ-Έριξαν τριάρες σε ΑΕΛ και Σαλαμίνα
Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)