«Ο Γιαννιώτας είναι χολωμένος λόγω μη εμπιστοσύνης από τον Κρίστιανσεν»

Χολωμένο παρουσιάζουν τον Γιαννιώτα δημοσιεύματα στην Ελλάδα επειδή όπως αναφέρεται «ο Τόμας Κρίστιανσεν αίφνης δεν του δείχνει την ίδια εμπιστοσύνη, κάτι που αποτυπώνεται απ΄τον… ψαλιδισμένο χρόνο συμμετοχής του».
 
Μάλιστα όπως υποστηρίζεται σε (υπερβολικό) δημοσίευμα του instasport.gr ο Έλληνας διεθνής έχει κάνει διερευνητική επαφή με τον Ολυμπιακό για επιστροφή τον ερχόμενο Ιανουάριο και υπάρχει θετική προσέγγιση από τους ερυθρόλευκους.
 
Δείτε το δημοσίευμα:
«Μπορεί ο Γιάννης Γιαννιώτας στις δύο θητείες του στον Ολυμπιακό να μην πήρε το χρόνο και τις συμμετοχές που θα ήθελε και θα περίμενε όταν έριχνε άγκυρα στο λιμάνι, ενίοτε όμως στη ζωή και στο ποδόσφαιρο, υπάρχει και η τρίτη ευκαιρία!
 
Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής δεν κατάφερε να μακροημερεύσει στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων» επί των ημερών του Μάρκο Σίλβα και του Βίκτορ Σάντσεθ στον πάγκο.
 
Παρεμπιπτόντως, αν και το περασμένο καλοκαίρι ο Σίλβα είχε εισηγηθεί την παραμονή του διεθνούς μεσοεπιθετικού στον Ολυμπιακό και μάλιστα τον είχε συμπεριλάβει στους 22 παίκτες που πήρε μαζί του στο Λάνγκεφελντ στο πλαίσιο του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, συν τω χρόνω ο διάδοχος του στο τιμόνι της πειραϊκής ομάδας τον έκοψε με συνοπτικές διαδικασίες.
 
Ο Γιαννιώτας επέστρεψε στην Κύπρο και στα γνώριμα λημέρια του ΑΠΟΕΛ, έχοντας ως παρακαταθήκη την αξιόλογη προϋπηρεσία την περυσινή σεζόν στο νησί της Αφροδίτης, με το κοντέρ να γράφει 17 συμμετοχές – 5 γκολ και αποφασιστική συμβολή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.
 
Σημειωτέων πως οι εξαιρετικές εμφανίσεις του με τους πρωταθλητές Κύπρου, «εξαργυρώθηκαν» με την κλήση στην Εθνική ομάδα από τον Μίχαελ Σκίμπε.
 
Την τρέχουσα περίοδο ο Γιαννιώτας ξεκίνησε φουριόζος και μάλιστα σημείωσε το γκολ που άνοιξε το δρόμο της πρόκρισης στον ΑΠΟΕΛ για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ στον επαναληπτικό αγώνα κόντρα στην Ρόζενμποργκ στο ΓΣΠ.
 
Κι ενώ μετράει 4 γκολ σε 15 παιχνίδια, τελευταία δεν αισθάνεται και τόσο καλά στην κυπριακή ομάδα.
 
Βλέπετε, ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ Τόμας Κρίστιανσεν αίφνης δεν του δείχνει την ίδια εμπιστοσύνη, κάτι που αποτυπώνεται απ΄τον… ψαλιδισμένο χρόνο συμμετοχής του.
 
Αν πρόκειται για κάτι παρoδικό, αυτό είναι κάτι που θα φανεί στην πορεία.
 
Μια φορά και σύμφωνα με ιαματικές πηγές του «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ» απ΄την θάλασσα του Πειραιά, ο χολωμένος Γιαννιώτας ήδη έκανε μια διερευνητική κίνηση προς την «μάνα του λόχου» στου Ρέντη (σ.σ. ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να διατηρεί τα δικαιώματά του) και το μήνυμα που έλαβε για την επιστροφή του τον προσεχή Γενάρη υπήρξε θετικό με ότι ασφαλώς μπορεί να συνεπάγεται αυτό.
 
Λέτε να δοθεί μία τρίτη ευκαιρία στον ποδοσφαιριστή για την μάχη στο “survivor” του Ρέντη και της καθιέρωσής στους πρωταθλητές Ελλάδας, τώρα που υπάρχει νέος τεχνικός (Πάουλο Μπέντο), αποτελεί πλέον μόνιμο «εκλεκτό» στις κλήσεις του Μίχαελ Σκίμπε και παρουσιάζεται πιο ώριμος και κοντρολαρισμένος από κάθε άλλη φορά;…
 
Ο χρόνος και ο Γενάρης, θα δείξουν…»
 

Δειτε Επισης

Χάνει Πίζι για το Super Cup ο ΑΠΟΕΛ-Τρεις οι απουσίες των πρωταθλητών
Με νίκη της Ομόνοιας Αραδίππου ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική της Cyprus League
Την Τετάρτη η μάχη για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, ΑΠΟΕΛ και Πάφος διεκδικούν το Super Cup
Με ισοπαλία 2-2 έληξε η αναμέτρηση ΑΕΚ-Εθνικού Άχνας
Με νίκες προχώρησαν ΠΑΦΟΣ και ΑΠΟΕΛ-Έριξαν τριάρες σε ΑΕΛ και Σαλαμίνα
Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)