Μάτα: «Αυτή είναι η σχέση μου με τον Μουρίνιο»

Ζοζέ Μουρίνιο και Χουάν Ματά συναντήθηκαν ξανά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τη σχέση των δύο ανδρών να έχει βελτιωθεί. Υπενθυμίζουμε ότι ο Πορτογάλος κόουτς ήταν αυτός που εισηγήθηκε την πώληση του Ισπανού τον Ιανουάριο του 2014, απ' την Τσέλσι στη Γιουνάιτεντ έναντι 41,2 εκ. ευρώ.
Όταν ο Μουρίνιο ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πολλοί ήταν εκείνοι που θεώρησαν δεδομένη την αποχώρηση του Μάτα. Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν έγινε, παρά τα τις φήμες που κυκλοφορούσαν.
Ο ποδοσφαιριστής των «κόκκινων διαβόλων» έχει αγωνιστεί σε 13 παιχνίδια τη φετινή σεζόν, ενώ μετρά και τρία γκολ. Άξιο αναφοράς στη σχέση των δύο, είναι ότι ο Μάτα φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στη λευκή ισοπαλία κόντρα στην Μπέρνλι (29/10).
Σε ερώτηση για τη φυγή του απ' την Τσέλσι, απάντησε: «Έχουν δημιουργηθεί αρκετές ιστορίες γύρω απ’ το θέμα, αλλά είμαι ο μόνος που γνωρίζει την αλήθεια».
Για την παρουσία του στο Μάντσεστερ σχολίασε: «Από τότε που ήρθα στη Γιουνάιτεντ υπήρξαν καλές κι άσχημες στιγμές, αλλά πάντα νιώθω σημαντικός στην ομάδα», ενώ για τη σχέση του με τον Special One, σημείωσε: «Δεν έχω προσωπική σχέση με τον Μουρίνιο. Η σχέση μας είναι επαγγελματική. Πολλά γράφτηκαν όταν ήρθε στην ομάδα, αλλά κράτησα το μυαλό μου συγκεντρωμένο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις».
Πηγή: sport24.gr  

Δειτε Επισης

Πλήγμα με Ίσκο στην εθνική Ισπανίας-Χάνει το Euro 2024
To πήρε απόφαση ο Μόντριτς-Υπογράφει επέκταση με την Ρεάλ
Η Μίλαν βρήκε τον εκλεκτό της για την άκρη του πάγκου
Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Γιουνάιτεντ ο 18χρονος Λένι Γιορό
Γκουαρντιόλα: Περιμένω το ματς με την Γουέστ Χαμ να εξελιχθεί όπως αυτό με την Βίλα το 2022
Ο Κόουλ Πάλμερ αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος νεαρός στην Premier League
BINTEO: Επεισόδια μεταξύ οπαδών μετά τη λήξη του Σαουθάμπτον-Γουέστ Μπρομ
Συγκίνησε ο Κλοπ: Η Λίβερπουλ ήταν για εμένα Νο. 1 επιλογή για λόγους που δεν μπορούν να εξηγηθούν
Τέλος ο Αλέγκρι από τη Γιουβέντους-Αιχμές για τη συμπεριφορά του
Ο Άρνε Σλοτ κι επίσημα νέος προπονητής της Λίβερπουλ