Στην... έξοδο ο Φάμπρεγας

Έξω απ’ τα πλάνα του Αντόνιο Κόντε βρίσκεται ο Σεσκ Φάμπρεγας. Ο Ισπανός δεν υπολογίζεται απ' τον Ιταλό κόουτς, με αποτέλεσμα να ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.
Βέβαια, η φημολογία περί αποχώρησής του έχει ξεκινήσει αρκετές εβδομάδες πριν, μιας κι έχει αγωνιστεί βασικός μόνο σε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος. Για την ακρίβεια, πήρε φανέλα βασικού στην εκτός έδρας ήττα της Τσέλσι κόντρα στην Άρσεναλ (3-0). Συμμετείχε για 55 λεπτά, δίχως όμως να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Κόντε.
Στην κακοδαιμονία του ήρθε να προστεθεί κι ο τραυματισμός που αποκόμισε σε προπόνηση πριν ένα μήνα. Ως εκ τούτου, ο Αντόνιο Κόντε στρέφει το βλέμμα του σε ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μπορούν να ενσωματωθούν άμεσα στην ομάδα και να κάνουν τη διαφορά.
Ο Σεσκ Φάμπρεγας έχει αγωνιστεί σε Άρσεναλ (2003-2011), Μπαρτσελόνα (2011-2014), ενώ βρίσκεται στην Τσέλσι απ΄το καλοκαίρι του 2014. Στη μέχρι τώρα πορεία του στους «μπλε» έχει βρει δίχτυα οκτώ φορές σε 75 εμφανίσεις. Επιπλέον, αγωνίζεται στην εθνική Ισπανίας απ' το 2006. Αξίζει να σημειωθεί, ότι έχει κατακτήσει δύο Euro (2008, 2012) κι ένα Παγκόσμιο Κύπελλο (2010) με την εθνική ομάδα της χώρας του.
Πηγή: sport24.gr  

Δειτε Επισης

Πλήγμα με Ίσκο στην εθνική Ισπανίας-Χάνει το Euro 2024
To πήρε απόφαση ο Μόντριτς-Υπογράφει επέκταση με την Ρεάλ
Η Μίλαν βρήκε τον εκλεκτό της για την άκρη του πάγκου
Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Γιουνάιτεντ ο 18χρονος Λένι Γιορό
Γκουαρντιόλα: Περιμένω το ματς με την Γουέστ Χαμ να εξελιχθεί όπως αυτό με την Βίλα το 2022
Ο Κόουλ Πάλμερ αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος νεαρός στην Premier League
Συγκίνησε ο Κλοπ: Η Λίβερπουλ ήταν για εμένα Νο. 1 επιλογή για λόγους που δεν μπορούν να εξηγηθούν
Τέλος ο Αλέγκρι από τη Γιουβέντους-Αιχμές για τη συμπεριφορά του
Ο Άρνε Σλοτ κι επίσημα νέος προπονητής της Λίβερπουλ
Πάει για sold out-Εξαντλούν τα εισιτήρια του τελικού οι οπαδοί της Φιορεντίνα