Εισιτήρια από το πρωί για την Εθνική

Απόψε (13/11) στις 19:00 στο ΓΣΠ ο αγώνας της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών με το Γιβραλτάρ για την 4η αγωνιστική του 8ου προκριματικού ομίλου του Μουντιάλ 2018.
 
Η ηλεκτρονική πώληση εισιτηρίων ολοκληρώθηκε τα μεσάνυκτα του Σαββάτου και σήμερα, ημέρα του αγώνα, εισιτήρια θα πωλούνται από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 14:00 και από τις 17:00 μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα στα ταμεία του ΓΣΠ. 
 
Η τιμή των εισιτηρίων έχει καθοριστεί στα 10 ευρώ γενική είσοδος και στα 15 ευρώ το οικογενειακό πακέτο. Τα εισιτήρια που θα πωλούνται σήμερα, είναι για την ανατολική και τη δυτική κερκίδα. Οι θέσεις που αναγράφονται στο εισιτήριο,  ισχύουν μόνο στη δυτική κερκίδα. 
 
Η Εθνική μας αγωνίστηκε μπροστά σε γεμάτες κερκιδες στους τελευταίους αγώνες της τα τελευταία χρόνια και οι ποδοσφαιριστές μας ελπίζουν ότι την ίδια εικόνα θα αντικρύσουν και απόψε, με τον κόσμο να ενισχύει την προσπάθεια τους για την πρώτη νίκη στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018.
 
Στην αποστολή βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Αντώνης Γιωργαλλίδης, Κωνσταντίνος Παναγή, Νεόφυτος Μιχαήλ, Μάριος Στυλιανού, Τζέισον Δημητρίου, Βαλεντίνος Σιέλης, Ντόσσα Τζούνιορ, Κωνσταντίνος Λαϊφης, Μάριος Αντωνιάδης, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Ηλίας Χαραλάμπους, Βίνσεντ Λαμπάν, Γρηγόρης Κάστανος, Μάριος Νικολάου, Χαράλαμπος Κυριάκου, Κωστάκης Αρτυματάς, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Γιώργος Εφραίμ, Ανδρέας Μακρής, Ανδρέας Αβραάμ, Δημήτρης Χριστοφή, Πιέρος Σωτηρίου και Νέστορας Μυτίδης.

Ο αποψινός αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ΡΙΚ. 

Τον αγώνα ορίστηκε να διαιτητεύει ο 29χρόνος Aliyar Aghayev που είναι διεθνής από το 2013. Βοηθοί διαιτητές ορίστηκαν οι Rza Mammadov και Zeynal Zeynalov και τέταρτος διαιτητής ο  Orkhan Mammadov.

Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο  Stefano Podeschi από το Σαν Μαρίνο και Παρατηρητής αγώνα ο Ρώσος Leonid Kaloshin.
 
 

Δειτε Επισης

Παρελθόν από την Καρμιώτισσα ο Σωφρόνης
Ορίστηκε από την ΚΟΠ η διαιτητική ομάδα του Super Cup
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Σίμος Ταραπουλούζης
Ξεσπά η Ομόνοια 29ης για την απόφαση της ΚΟΠ-«Θα μας δοθούν 150 εισιτήρια, μιλάμε για κεκλεισμένων»
Ζητά κατώτατο μισθό για ξένους ποδοσφαιριστές ο ΠΑΣΠ-Συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Μετανάστευσης
Πυρά ΑΠΟΕΛ για την απαγόρευση μετακίνησης-«Δεν ανέλαβε κανένας ευθύνη για τα επεισόδια στη Λεμεσό»
Χάνει Πίζι για το Super Cup ο ΑΠΟΕΛ-Τρεις οι απουσίες των πρωταθλητών
Με νίκη της Ομόνοιας Αραδίππου ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική της Cyprus League
Την Τετάρτη η μάχη για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, ΑΠΟΕΛ και Πάφος διεκδικούν το Super Cup
Με ισοπαλία 2-2 έληξε η αναμέτρηση ΑΕΚ-Εθνικού Άχνας