Ντε Λα Μπέγια: «Αν διακοπεί το πρωτάθλημα θα κάνουμε λιγότερες διακοπές»

Για την εμπειρία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο μίλησε ο Καταλανός μπακ του Ολυμπιακού Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια στον ραδιοφωνικό σταθμό Cope, που ενδιαφέρθηκε να μάθει κυρίως για την νέα διακοπή του πρωταθλήματος στην χώρα μας: «Πήραν την απόφαση για διακοπή μετά από ότι έγινε με την φωτιά στο σπίτι του νέου αρχιδιαιτητή.
 
Δεν ξέρω ποιος ήταν. Λένε πως ήταν κάποιος οπαδός, αλλά δεν ξέρουν ποιας ομάδας.  Θα προσπαθήσουν να διαλευκάνουν τι έγινε, διότι πρώτο τους μέλημα είναι η καταπολέμηση της βίας. Ελπίζω η διερεύνηση να ολοκληρωθεί αυτή την εβδομάδα και να παίξουμε αυτό το Σαββατοκύριακο. Αυτοί που βγαίνουμε χαμένοι είναι οι παίκτες, διότι αν δεν παίξουμε, θα υπάρξει μία εμβόλιμη αγωνιστική τα Χριστούγεννα κι αυτό σημαίνει λιγότερες διακοπές!
 
Δεν αισθάνομαι φόβο στην Ελλάδα. Εντυπωσιασμένος ίσως. Εδώ και λίγα χρόνια πήραν την απόφαση να μην μπαίνουν οπαδοί των φιλοξενούμενων στα εκτός έδρας παιχνίδια για να μην γίνονται επεισόδια. Εγώ απολαμβάνω το ελληνικό ποδόσφαιρο. Υπάρχουν αρκετά καπνογόνα, ιδίως στα ντέρμπι. Είναι ωραία γιατί επικεντρώνονται πίσω από την εστία, όπου είναι οι πιο φανατικοί οπαδοί, αλλά όλα δείχνουν υπό έλεγχο. Δεν έχω ζήσει έκτροπά μέχρι στιγμής»
 
ΠΗΓΗ: sdna.gr

Δειτε Επισης

Εμφύλιος στον ΠΑΟΚ με αφορμή την βράβευση του Βιεϊρίνια
Original 21 για Αλμέιδα: Στο πρόσωπο σου βρήκαμε έναν χαρακτήρα που μας ταίριαζε
Επίσημο: Τέλος από την ΑΕΚ ο Αλμέιδα
Στην Αθήνα ο Κουτέσα για την ΑΕΚ-Περνάει ιατρικά και υπογράφει
ΒΙΝΤΕΟ: Φίλαθλοι και παίκτες της Σέφιλντ τίμησαν τη μνήμη του Μπάλντοκ μετά την πρόκριση στον τελικό ανόδου
ΒΙΝΤΕΟ: Ο Ροντινέι έκανε τατουάζ το 48ο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού
Ο Αλμέιδα αποχαιρέτησε τους παίκτες της ΑΕΚ μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ
Ο Μαρτσίνιακ άρχοντας του τελικού μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΟΦΗ
Μήνυμα Τάισον σε Βιεϊρίνια-«Σε ευχαριστώ που μου έμαθες να αγαπώ αυτή την ομάδα»
«Δεν είναι δίκαιο το σημερινό αποτέλεσμα, καταπληκτικός επαγγελματίας ο Ζέκα»