Ντε Λα Μπέγια: «Αν διακοπεί το πρωτάθλημα θα κάνουμε λιγότερες διακοπές»

Για την εμπειρία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο μίλησε ο Καταλανός μπακ του Ολυμπιακού Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια στον ραδιοφωνικό σταθμό Cope, που ενδιαφέρθηκε να μάθει κυρίως για την νέα διακοπή του πρωταθλήματος στην χώρα μας: «Πήραν την απόφαση για διακοπή μετά από ότι έγινε με την φωτιά στο σπίτι του νέου αρχιδιαιτητή.
 
Δεν ξέρω ποιος ήταν. Λένε πως ήταν κάποιος οπαδός, αλλά δεν ξέρουν ποιας ομάδας.  Θα προσπαθήσουν να διαλευκάνουν τι έγινε, διότι πρώτο τους μέλημα είναι η καταπολέμηση της βίας. Ελπίζω η διερεύνηση να ολοκληρωθεί αυτή την εβδομάδα και να παίξουμε αυτό το Σαββατοκύριακο. Αυτοί που βγαίνουμε χαμένοι είναι οι παίκτες, διότι αν δεν παίξουμε, θα υπάρξει μία εμβόλιμη αγωνιστική τα Χριστούγεννα κι αυτό σημαίνει λιγότερες διακοπές!
 
Δεν αισθάνομαι φόβο στην Ελλάδα. Εντυπωσιασμένος ίσως. Εδώ και λίγα χρόνια πήραν την απόφαση να μην μπαίνουν οπαδοί των φιλοξενούμενων στα εκτός έδρας παιχνίδια για να μην γίνονται επεισόδια. Εγώ απολαμβάνω το ελληνικό ποδόσφαιρο. Υπάρχουν αρκετά καπνογόνα, ιδίως στα ντέρμπι. Είναι ωραία γιατί επικεντρώνονται πίσω από την εστία, όπου είναι οι πιο φανατικοί οπαδοί, αλλά όλα δείχνουν υπό έλεγχο. Δεν έχω ζήσει έκτροπά μέχρι στιγμής»
 
ΠΗΓΗ: sdna.gr

Δειτε Επισης

Φαβορί για να σφυρίξει στον τελικό Κυπέλλου η Φραπάρ
Έτοιμος να γράψει ιστορία στο κατάμεστο Καραϊσκάκη o Ολυμπιακός
Θα πέσουν... κορμιά για μια θέση στα πλάνα του Αλμέιδα ενόψει Ολυμπιακού
Η ΑΕΚ κατέδειξε στη ΔΕΑΒ ότι ο Αλμέιδα δέχθηκε επίθεση με τη λήξη του αγώνα
Κλαμπ Μπριζ-Φιορεντίνα: Ο Ολυμπιακός μαθαίνει τον αντίπαλό του σε περίπτωση πρόκρισης στον τελικό
Τσιμίκας: Θα έρθουν καλύτερες μέρες
Τα δεδομένα για τα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα
Πογέτ: Είμαι ανοιχτός σε όλα, μου άρεσε η δουλειά στην Ελλάδα
Παίζει κανονικά κόντρα στον Ολυμπιακό ο Εμιλιάνο Μαρτίνεζ
Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ: Ένας «μάγος» στο λιμάνι