Λαρένα: «Αυτή τη φορά ελπίζουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα ή το κύπελλο»

Το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 8ης αγωνιστικής παρέλαβε από τον ΠΑ.Σ.Π. ο Χόρχε Λαρένα, το οποίο ήταν και το 2ο για τη φετινή σαιζόν. Ακολουθεί η συνέντευξη που παραχώρησε στα πλαίσια της βράβευσης του:
 
Συγχαρητήρια για το βραβείο και για το ιστορικής σημασίας γκολ.
"Είμαι πολύ χαρούμενος καθώς αυτό το γκολ ήταν το πρώτο στο νέο μας γήπεδο και ήταν σημαντικό που βοήθησα την ομάδα να πάρει τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι στην ιστορία του ΑΕΚ Αρένα. Ήταν ένα όμορφο γκολ και είμαι ευχαριστημένος που βοήθησα την ομάδα και τους συμπαίκτες μου και που έβαλα ένα τέτοιο ιστορικό γκολ."
 
Σε βλέπουμε να κάνεις σουτ από μακρινές αποστάσεις. Φέτος ήταν το δεύτερο σου γκολ από μακρινή απόσταση που επιβραβεύεται.
"Ναι είχα τη τύχη να σημειώσω δύο γκολ μέχρι στιγμής με σουτ εκτός περιοχής, πράγμα που έκανα και τις προηγούμενες σαιζόν. Είναι μια επιλογή που συνηθίζω. Φυσικά πρώτη μου προτεραιότητα είναι να δώσω μια σωστή πάσα, όμως όταν βρίσκω την ευκαιρία δοκιμάζω τη τύχη μου στο σουτ."
 
Φέτος η ΑΕΚ θα πάει μέχρι τέλους για το πρωτάθλημα;
"Ναι θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα και το θέλουμε καθώς τα τελευταία 2 χρόνια παλεύοντας με το ΑΠΟΕΛ τερματίσαμε στη 2η θέση. Αυτή τη χρονιά ελπίζουμε να κατακτήσουμε κάποιο τίτλο, πρωτάθλημα ή κύπελλο. Φυσικά ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και δύσκολος. ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ όπως επίσης και οι υπόλοιπες μεγάλες ομάδες που ακολουθούν θα το παλέψουν. Το πρωτάθλημα είναι ακόμη στην αρχή. Αρχίσαμε πολύ καλά τη σαιζόν και είμαστε σε καλό δρόμο. Θα συνεχίσουμε παιχνίδι με παιχνίδι για το καλύτερο δυνατό."
 
Λίγα λόγια για το επόμενο παιχνίδι με την Ομόνοια.
"Στα σίγουρα είναι ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια της σαιζόν. Η Ομόνοια είναι μία από τις καλύτερες ομάδες και ιδιαίτερα στην έδρα της με τους οπαδούς της. Φυσικά εμείς πάμε με τη καλύτερη ψυχολογία μετά και τη νίκη με την ΑΕΛ. Θα παλέψουμε για τη νίκη για να παραμείνουμε στη κορυφή."
 
Τρία χρόνια της καριέρας σου τα πέρασες στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Είναι και η ομάδα σου στην Ισπανία;
"Η ομάδα που υποστηρίζω στην Ισπανία είναι η Λας Πάλμας, ομάδα στην οποία πέρασα πάνω από 5 χρόνια και επίσης γεννήθηκα εκεί. Φέτος τα πάει πολύ καλά στο πρωτάθλημα. Φυσικά η δεύτερη μου ομάδα είναι η Ατλετικό Μαδρίτης. Μου αρέσει το στυλ παιχνιδιού τους και η απίστευτη ατμόσφαιρα των οπαδών της. Είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Όταν έπαιζα εκεί για 3 χρόνια η οπαδοί ήταν πολύ καλοί μαζί μου και τους θεωρώ από τους καλύτερους οπαδούς στο πρωτάθλημα."
 
Ποιος θα κατακτήσει το Ισπανικό πρωτάθλημα νομίζεις;
"Βάσει προϋπολογισμού Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα θα έπρεπε να κατακτούν το πρωτάθλημα. Τα τελευταία χρόνια η Ατλέτικο όμως είναι εκεί και έχει κατακτήσει και ένα πρωτάθλημα. Αυτή τη χρονιά και η Σεβίλλη έκανε καλή αρχή. Αυτές οι δύο θα το παλέψουν ενάντια σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα. Ελπίζω η Ατλέτικο να τα καταφέρει να το πάρει, αν όχι ας το πάρει η Μπαρτσελόνα."
 
Αν όχι η Μπαρτσελόνα ε;
"Ναι, δεν είμαι Ρεάλ (γέλια). Είμαι Ατλέτικο. Η Μπαρτσελόνα επίσης έχει τους ποδοσφαιριστές και παίζει το ποδόσφαιρο που μου αρέσει."

Δειτε Επισης

Παρελθόν από την Καρμιώτισσα ο Σωφρόνης
Ορίστηκε από την ΚΟΠ η διαιτητική ομάδα του Super Cup
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Σίμος Ταραπουλούζης
Ξεσπά η Ομόνοια 29ης για την απόφαση της ΚΟΠ-«Θα μας δοθούν 150 εισιτήρια, μιλάμε για κεκλεισμένων»
Ζητά κατώτατο μισθό για ξένους ποδοσφαιριστές ο ΠΑΣΠ-Συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Μετανάστευσης
Πυρά ΑΠΟΕΛ για την απαγόρευση μετακίνησης-«Δεν ανέλαβε κανένας ευθύνη για τα επεισόδια στη Λεμεσό»
Χάνει Πίζι για το Super Cup ο ΑΠΟΕΛ-Τρεις οι απουσίες των πρωταθλητών
Με νίκη της Ομόνοιας Αραδίππου ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική της Cyprus League
Την Τετάρτη η μάχη για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, ΑΠΟΕΛ και Πάφος διεκδικούν το Super Cup
Με ισοπαλία 2-2 έληξε η αναμέτρηση ΑΕΚ-Εθνικού Άχνας