Ξύλο και φωτοβολίδες στο «Γ. Καραϊσκάκης»! (vids, pics)

Τελικά, δεν αποφεύχθηκε και η ένταση εντός γηπέδου. Πριν το ματς Ελλάδα - Βοσνία, κάποιοι οπαδοί της «γαλανόλευκης» προσπάθησαν να προσεγγίσουν την κερκίδα που βρίσκονταν οι Βόσνιοι, με αποτέλεσμα να υπάρξει μικροένταση με τα ΜΑΤ. Για ένα διάστημα, τα πράγματα  ηρέμησαν, ωστόσο άμεσα η σπίθα άναψε και πάλι.

Η νέα, εντονότερη αυτή τη φορά προσπάθεια των οπαδών να προσεγγίσουν τους Βόσνιους, προκάλεσε νέα αντίδραση των ΜΑΤ, με αποτέλεσμα να πέσει ξύλο ανάμεσα στις δύο πλευρές! Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, οι Έλληνες οπαδοί πήραν και ένα πανό από τους Βόσνιους, γεγονός που έφερε περισσότερη ένταση. Η διμοιρία που είχε τοποθετηθεί στην Θύρα η οποία «συνόρευε» με αυτή των Βόσνιων παρέμεινε, υπό τον φόβο νέας έντασης. Νωρίτερα, είχε υπάρξει επεισόδιο έξω από το γήπεδο με τρεις τραυματίες. Δείτε τη φωτογραφία που έκανε τον γύρο των Social Media.

Μετά το γκολ του Πιάνιτς, με το οποίο η Βοσνία άνοιξε το σκορ, τα επεισόδια αναζωπυρώθηκαν. Οι φιλοξενούμενοι οπαδοί άναψαν καπνογόνα και έριξαν κάποιες φωτοβολίδες, οι οποίες έπεσαν κοντά στο κόρνερ αλλά και στην ελληνική κερκίδα και προς το μέρος των φιλάθλων της Εθνικής μας και ξεσήκωσαν τους γηπεδούχους. Υπήρξε εκ νέου κίνηση για να φτάσουν στην κερκίδα των Βόσνιων και ξανά σύγκρουση με την αστυνομία! Σε εκείνο το σημείο είχαμε και προσωρινή διακοπή στο ματς. Πριν την σέντρα, υπήρξε γιούχα κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου των Βαλκάνιων.

 

 

 
 
 
 

 

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Ισόπαλο το μεγάλο ντέρμπι στην Τούμπα-Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία στη Super League
Ντέρμπι στην Τούμπα για την 4η αγωνιστική της Super League
Με Γουίλιαν και Ολιβέιρα κόντρα στον Παναιτωλικό ο Ολυμπιακός
Συγκινεί ο μικρός Γιαννάκης-«Ευχαριστώ όλους τους Έλληνες που ήταν στο πλευρό μου»
Παρουσίασε τη νέα γκρι φανέλα του ο ΠΑΟΚ
Ολοκληρώθηκε η επέμβαση του μικρού Γιαννάκη που κάνει αγώνα να σταθεί στα πόδια του
Οι ευχές του Άρη στον μικρό Γιαννάκη: «Θα κερδίσεις και αυτή τη μάχη»
Η Βοϊβοντίνα κινείται για τον Ραντζέλοβιτς-Ο παίκτης ακούστηκε για μεταγραφή στον ΑΠΟΕΛ
Τζιμπρίλ Σισέ: Κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης με αναστολή λόγω κατηγορίας για φορολογική απάτη
Δικός του στο… 90’ ο Ντέγιαν Λόβρεν-Μεταγραφή στον ΠΑΟΚ